VAR MISIN YOK MUSUN?

17/02/2017
17
ŞUB
2017

Boluspor TFF 1. ligin 21.Haftasında Pazar günü saat 13.00'te Bolu Atatürk Stadyumu’nda Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimizde hedef kötü gidişata bir son vermek.

Zorlu mücadele öncesinde Boluspor'da sakatlığı süren Özgür İleri'nin durumu maç saatinde belli olacak. Senegal U-20 Afrika Kupası'na giden Diarra maç kadrosunda yer almayacak.  Rakip takımda ise cezalı oyuncu bulunmuyor. Boluspor'da hedef  3 puan alarak haftalar süren galibiyet özlemine son vermek.

Hazırlıklar tamamlandı, Maç Avaz'da

Zorlu maç öncesinde Boluspor 28 ve maç fazlasıyla puanla 8.durumda bulunurken Ümraniyespor ise 29 puan ve maç eksiği ile 6.sırada bulunuyor. Maçın hazırlıklarını bugün sabah saatlerinde yapacak.tamamlayan ekibimizin zorlu mücadelesi TRT Avaz'dan naklen yayınlanacak.

Poepon ve İbrahim'e dikkat...

Boluspor için ligdeki kader maçlarından biri olarak görünen maçta Poepon ön plana çıkabilecek isim olarak göze çarpıyor. Geçtiğimiz haftayı boş geçen Poepon maçta öne çıkabilecek isimlerden biri olarak görünüyor. Ümraniyespor'da ise İbrahim Akdağ 6 golle en golcü isim.

3 maçtır içerde puan yok

Boluspor'un zorlu maç öncesi iç sahada 13.haftadan bu yana kazanamıyor. Boluspor iç sahada son galibiyetini Altınorduspor karşısında 3-2'lik skor ile alırken sonrasında Balıkesirspor'a 3-2, Yeni Malatyaspor'a 5-1, Elazığspor'a 2-1 yenildi. Ümraniyespor ise dış sahada oynadığı maçlarda 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 yenilgi aldı.

Haber: Barış GÜZELTÜRK

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.