UEFA KUPASI BOLULU KERİM ÇETİN'İN ELLERİYLE KÖLN'E ULAŞTI

21/08/2020
21
AĞU
2020

UEFA Avrupa Liginin finalinde Sevilla ile Inter, Cuma akşamı TSİ ile 22.00’de Almanya’nın Köln şehrinde bulunan Rhein Energie Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Bu önemli kupa Köln şehrine gelirken kupayı Bolulu gurbetçi Kerim Çetin Almanların dünyaca ünlü emekli futbolcusu Lothar Matthäus ile birlikte stadyuma taşıyarak UEFA'nın tanıtım filminde yer aldılar.

Aslen Seben ilçesi Kabak köyünden olan ve yıllardır Almanya'da yaşayan Kerim Çetin'in rol aldığı klip UEFA tarafından yayınlanırken Bolulu gurbetçimiz o anları sosyal medya hessabından da paylaştı. Fanatik bir Bolusporlu olan ve Türkiye'ye geldiğinde ilk iş olarak Boluspor'un maçlarına ve antrenmanlarına gitmek olan Kerim Çetin yaptığı açıklamada "Çalıştığım firma beni bu filmde oynatmak istedi. Seve seve kabul ettim. Çekimlerde kupayı elime ilk aldığımda ülkem ve Boluspor aklıma geldi. Bir gün kırmızı beyaz sevdamız bu kupa için mücadele eder mi, diye düşünmedim değil. İnanıyorum Boluspor o hedefe ulaşacak belkide kupayı kırmızı beyazlı armamız için taşıyacağız" dedi.

Bolulu Kerim Çetin UEFA'nın hazırladığı bu klipte Almanların ünlü futbolcusu Lothar Matthäus'a kupayı teslim ederken oyunculuktaki yeteğinide ortaya koymuş oldu. 

VİDEO İÇİN TIKLAYIN...  

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.