TUTTUĞUNUZ ORUÇLAR, ETTİĞİNİZ DUALAR KABUL OLSUN.. AMİN

01/05/2022
01
MAY
2022

Boluspor sezonun en kritik maçında deplasmanda Adanaspor'a konuk oldu. Karşılaşmada 1-0 geriye düşen ekibimiz Berk ve Gökhan'ın golleri ile mücadeleyi 2-1 kazanmasını bildi.

Teknik sorumlu Emre Toraman  Boluspor'u sahaya Selmani, Abdurrahim, Fethi, Eray, Hakan, Gökhan, Roshi, Emin, Abdurrahman, Berk, Balaj onbiri ile çıkardı. Kulübede ise Rybka, Kaan, Tugay, Bregu, Arda Şengül, Novak, Kasongo, Ali, Arda Köksal, Bülent yer aldı. 

Maça iki takımda kontrollü başlarken, duran topta Adanaspor Yohan Roche ile 1-0 öne geçti. Oyunda dengeyi kuran Boluspor 35. dakkada kornerden gelen topa şık bir vuruş yapan Berk ile skoru eşitledi ve ilk yarı 1-1 sona erdi. 

Maçın 2. yarısına Adana ekibi etkili başlasa da ekibimiz penaltıdan Gökhan'ın golü ile 50. dakikada öne geçti. Bu golden sonra kontrollü oyunu tercih eden ekibimiz istediğini aldı ve Adanaspor'u deplasmanda 2-1 yenmeyi başardı. Bu galibiyet ile Boluspor hayati önem taşıyan 3 puanın sahibi olurken, ateş hattının üzerine çıktı ve puanını 41 yaparak derin bir nefes adı. Adanaspor ise 44 puanda kaldı. 

Boluspor haftaya pazar günü sahasında Samsunspor'u konuk edecek.      

Stat: Yeni Adana

Hakemler: Mehmet Türkmen, Sezgin Çınar, Kemal Mavi

Adanaspor: Burak Çapkınoğlu, Ulaş Sezgin, Celil Yüksel (Dk. 82 İbrahim Aksu), Benasser, Bruns (Dk. 89 Yiğithan Güveli) , Evren Korkmaz (Dk. 81 Harun Kaya), Ciss, Eren Karadağ, Roche, İsmail Erdoğan, Fıratcan Üzüm

Beypiliç Boluspor: Selmani, Abdurrahim Dursun, Fethi Özer, Eray Ataseven (Dk. 81 Tugay Kacar), Hakan Bilgiç, Gökhan Karadeniz (Dk. 82 Bregu), Roshi, Emin Bayram (Dk. 65 Arda Hilmi Şengül), Abdurrahman Canlı, Berk Yıldız, Bekim Balaj (Dk. 73 Kasongo)

Goller: Dk. 16 Roche (Adanaspor), Dk. 35 Berk Yıldız, Dk. 50 Gökhan Karadeniz (Beypiliç Boluspor)

Sarı kartlar: Dk. 23 İsmail Erdoğan, Dk. 49 Burak Çapkınoğlu, Dk. 90+2 Roche, Dk. 90+3 İbrahim Aksu (Adanaspor), Dk. 36 Abdurrahim Dursun, Dk. 90+2 Tugay Kacar (Beypiliç Boluspor)

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.