TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA BOLULU GENÇLER FİNALE KALDI

10/05/2024
10
MAY
2024

Salon sporlarının bir bir yok olduğu ve kapandığı son yıllarda yüzümüzü güldüren haber Karaçayır spor salonunda geldi. Temsilcimiz Hentbolu spor kulübü genç erkelerde Türkiye Şampiyonasında finale kaldı.

Türkiye Hentbol Federasyonu ve Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kulüplü Küçükler Hentbol Türkiye Şampiyonası 16 İl, 300 sporcunun katılımlarıyla ilimizde düzenleniyor. 

Şampiyonada temsilcimiz Hentbolu Spor Kulübü yarı finalde spor14'den canlı yayınlanan maçta Beykoz Belediyesi ile kaşrılaştı. Normal süresi 17-17 biten maçın uzatma devresinde takımımız rakibini mağlup ederek finale kalmayı başardı. Maç sonunda ise büyük sevinç yaşandı. 

Taraftar desteği ile bu sınavı geçmeyi başaran Hentbolu spor kulübü finalde Beşiktaş ile karşılaşacak. Temsilcimizin şampiyonluğa gidecek maçı bugün (cuma) 14.30'da Bolu Karaçayır 3 Bin Kişilik Spor Salonunda oynanacak. 

Bu maç öncesi 3'üncülük ve 4'üncülük mücadelesinde saat 13.00'de Manisa Salihli 1922 ve Beykoz Belediyespor kozlarını paylaşacak. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.