TANJU BAŞKAN "ALADAĞSPOR TESİSLERİ"NİN ANAHTARINI TESLİM ETTİ

02/02/2024
02
ŞUB
2024

Bolu Amatör Kümenin başarılı ekiplerinden GLS Grup Aladağspor Sümer Mahallesindeki tesislerinde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı misafir etti. Yaklaşan seçimler öncesi amatör spor ve Aladağspor ile projelerin konuşulduğu toplantıda yoğun katılım dikkat çekerken başkan Özcan Aladağspor'a tahsis edilen tesislerin anahtarlarını Aladağspor kulübü başkanı Tahir Çetin'e vererek "bu tesis artık tamamen sizin" dedi.

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan seçim çalışmalarını sürdürürken kendi mahallesi olan Sümer'de  GLS Grup Aladağspor yönetimi taraftarları ve Kabak Köyü halkı ile bir araya geldi.  GLS Grup Aladağspor'un Sümer Mahallesinde ve tek kat olarak kullandığı binanın kulübe yetmemesi nedeniyle, alt katında yer alan Sağlık Ocağının da yeni yerine taşınması ile binanın tamamının Aladağspor'a tahsis edildiği müjdesini verdi.

NACİ PARLAK VE ERGÜN TEMEL'E ALADAĞSPOR İÇİN "ANAHTAR TESLİM" TALİMATI

Beraberinde Belediye Başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve partililerle ile birlikte toplantıya katılan başkan Özcan Aladağspor'un kullandığı tesisin tüm ihtiyaçlarının karşılanması için ve kısa sürede tamamlanması için başkan yardımcıları ile Belediye Meclis Üyesi Ergün Temel ile birlikte komisyon üyesi Naci Parlak'a talimat verdi. Tesisin tüm bakımlarının ve donatımlarının yapılarak anahtar teslim şekilde GLS Grup Aladağspor yönetimine kısa süre içerisinde teslim edileceğini belirten Özcan Sümer Mahallesi ve Tepecik Mahallesindeki sorunlarla ilgili vatandaşlardan bilgiler alarak notlarını aldı. 

BAŞKAN ÇETİN'DEN TEŞEKKÜR

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a desteklerinden dolayı teşekkür eden GLS Grup Aladağspor Kulübü Başkanı Tahir Çetin "Amasız fakatsız gençlerimiz için, spor yapmaları için mücadele ediyoruz. Bize bu konuda destek veren başkanımız Tanju Özcan'a ve ekibine teşekkür ediyoruz. Kısa zamanda bu tesisi belediyemizin desteği ile sporcularımıza yakışır bir hale getireceğiz. Açılışıda birlikte yapacağız" dedi. 

AMATÖR KULÜPLERE BU YIL

Amatör spor kulüplerine bu yıl 500 bin TL yakın zamanda, Mayıs gibi de 500 bin Tl daha aktaracaklarını bir kez daha dile getiren Özcan amatör spor konusunda yeni dönemde farklı projelerinin olduğunu belirtti. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ayrıca gelecek dönemde bu ödemelerin ve desteklerin her yıl artarak devam edeceğini belirtti.  

ALADAĞSPOR "SPOR TESİSLERİ" İÇİN YER ARAYIŞI DEVAM EDİYOR 

Öte yandan Aladağspor'un sponsorunu bularak, Bolu'ya ve kulübe kazandırmak içinde futbol sahası da bulunan "spor tesisleri" arazisi üzerinde çalışmaların devam ettiğini söyleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Aşağısoku'da bir alan üzerinde çalıştıklarını, bu bölgede Aladağspor'un "spor tesisleri" için yeni dönemde çalışma yapacakları müjdesini de verdi. GLS Grup Aladağspor bulduğu sponsor ile içerisinde nizami futbol sahasınında olacağı kendi tesislerini yaparak, Bolu'ya önemli bir yatırım kazandırmak için çalışmalarını tamamlayarak yer konusunda arayışlarını sürdürmeye devam ediyor.       

 

   

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.