ŞÜKÜRLER OLSUN!.. İLK GALİBİYETİMİZİ ALDIK

20/10/2019
20
EKİ
2019

Spor Toto 1. Ligde bu sezon ilk 7 maçta galibiyet yüzü göremeyen Boluspor lige verilen milli maç arasının ardından oynanan 8. hafta karşılaşmasında Giresunspor’u konuk etti. İlk yarısı golsüz sona eren maçta ekibimiz 2. yarıda Rydell Poepon’un attığı goller ile 2-0 kazanarak ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Kendisi gibi bu sezon çalkantılı bir dönem yaşayan ve ligdeki tek galibiyetini son hafta alan ve oynadığı futbolla eleştirilen Giresunspor karşısında Boluspor sahaya Hakan Canbazoğlu, İsmail, Cumali, Melih, Poepon, Bilal, Hakan Arslan, Nascimento, Hayrullah, Ümit, Mustafa Durak on biri ile çıktı.

Teknik direktör Osman Özköylü affedilen Ümit Kurt’u ilk on birde sahaya sürerken, ilk yarıda iki takımda bariz bir üstünlük kuramadı. Konuk ekip ilk bölümlerde etkili olsa da, Özgür Can Özcan ile yakaladığı birkaç pozisyondan sonuç alamadı. Boluspor ilk devrenin son bölümünde Hakan Arslan ve Bilal Kısa ile birer kez rakip kaleyi yoklarken ilk devrede gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gitti.

Tabelayı Rydell değiştirdi

İkinci yarıya iki takımda etkili başlarken, Boluspor 55’inci dakikada Pepon ile tabelayı değiştirmeyi başardı. Sağ kanattan gelen ortaya arka direkte Mustafa Durak Poepon’un önüne indirdi tecrübeli golcünün son vuruşunda top filelerle buluştu ve Boluspor mücadelede 1-0 öne geçti. Gol sonrası Bolusporlu futbolcular tribüne giderek asker selamı verdiler.

Boluspor’un 2. golü 68. dakikada geldi.    

Bu golden sonra yine sahneye Rydell Poepon çıktı. Ceza sahasına doğru gönderilen top defansa çarpınca topu önünde bulan Poepon aşırtma bir kafa vuruşu ile topu filelere göndermeyi başardı.

Bu golden sonra Giresunspor önemli sayılabilecek birkaç pozisyon yakalarken, 78. dakikada İsmail Konuk Boluspor adına net kafa vuruşundan yararlanamadı.

Kalan bölümlerde başka gol olmayınca Boluspor bu sezon ilk galibiyetini alarak puanını 5’e çıkarttı. Kırmızı beyazlılar 25 Ekim 2019 Cuma günü saat 19.00’da Bolu Atatürk stadyumunda Keçiörengücü ile oynayacak.  

  

 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.