SUAT BAŞKAN "EN İYİ YÖNETİCİ" KATEGORİSİNDE ADAY GÖSTERİLDİ

29/03/2021
29
MAR
2021

Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı ve Kulübü Başkan Yardımcısı Suat Çelen, Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri'nde 'En İyi Yönetici' kategorisinde aday gösterildi.

Her sene Türkiye'deki en başarılı sporcu ve spor insanlarının Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlendiği Spor Ödülleri için oyunuzu aşağıdaki linkten kullanabilirsiniz.

www.bounsporodulleri.org//oylama

Suat Çelen, 1978 doğumlu Türkiye Jimnastik Federasyon başkanı, eski Türk millî jimnastikçidir ve Boluspor Kulübü'nde Başkan Yardımcısıdır. Dünya jimnastik literatürüne çifte burgulu hareketi, Çelen hareketi olarak geçiren sporcu olmuştur. 1990 ve 1992’de Dünya Okullar Şampiyonaları'nda (ISF) birincilikler elde etmiştir. 1991 yılında yapılan Balkan Gençler Jimnastik Şampiyonası'nda ve 1993 yılında İsviçre'de düzenlenen Avrupa Gençler Şampiyonası'nda paralelde altın madalya almıştır. 1995 Uluslararası Boğaziçi Jimnastik Turnuvası'nda yer minderinde altın madalya kazanmıştır. 2001 yılında Akdeniz Oyunları'nda bronz madalya kazanmıştır. Aktif olarak sürdürdüğü Türkiye Jimnastik Federasyonu başkanlığı görevinde Türk cimnastiğinin dünyada önemli noktalara gelmesinde büyük pay sahibi olmuştur.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.