SPORUN MERKEZİ YİNE DOLU DOLU

05/12/2017
05
ARA
2017

TFF 1. Ligin nabzının attığı "Sporun Merkezi" bu akşam Merkez TV'de 21.20'de başlayacak. 

Ligden son haberlerin yer aldığı programda,  Mustafa Nuri Gürsoy ile Muharrem Demirel yorumları ile yer alacaklar.

1. lige sıcak bağlantılar

1. ligde yer alan takımları takip eden muhabir ve spor yazarlarının telefonla sıcak gelişmelerde aktarılacak. Rize'den Günebakış gazetesi Spor yazarı Alihan Telatar, usta gazeteci yorumcu Elazığspor'un yakından takip eden isim Kanal Fırat ve Kanl E TV Spor koordinatörü Coşkun Kamaç, Spor28.com editörü Zafer Akten, Spor26.com editörü Anıl Yazar, Gaziantep'den Gaziantep27 Gazetesi muhabiri Muharrem Türkoğlu bu hafta programa telefonla katılacaklar. Takımlardaki son durumları aktaracak olan usta gazeteciler 1. ligi de değerlendirecekler. 

Sakaryaspor'da son gelişmeler

Sakaryaspor Niğde Belediyespor maçının özetleri ve yeşil siyahlı takımdaki son durumda bu programda masaya yatırılacak. Ligde zirveye adım adım yükselen Sakaryaspor'u sporexpres.com editörü Utku Kaynar değerlendirecek.

Ve Boluspor..

Son 4 lig maçından 12 puan çıkaran, kupada yoluna uygun adımlarla devam eden kırmızı beyazlıları yakından takip eden Mustafa Nuri Gürsoy ve Muharrem Demirel değerlendirecekler.  İstanbulspor maçı öncesi kırmızı beyazlı ekipte son durum değerlendirilecek. Bolusporlu oyuncuların sosyal medya görüntüleri ile 1 ligden ilginç fotoğraflarda bu programda ekrana gelecek.     

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.