SON DAKİKA!...Boluspor yönetimi istifa etti...

26/02/2012
26
ŞUB
2012

Göztepe karşısında alınan 1 – 0’lık mağlubiyet sonrası ortalık fena karıştı. Maçın 2 yarısında yönetimi ve hocayı istifaya davet eden taraftarlar maç sonunda da kapalı tribün önüne gelerek istifa taleplerini yinelediler.
Bu sırada Necip Çarıkçı yönetimde ki isimleri toplayarak basın açıklaması yaptı. Basın toplantısında istifa kararı aldıklarını yarın ki yönetim kurulu toplantısında olağanüstü kongre kararı alacaklarını dile getirdi.
Toplantı da onurundan ve şerefinden taviz veremeyeceğini söyleyen Başkan Çarıkçı, “Biz yönetimi Emin Semercioğlu’na 600 milyar borçla verdik. Göreve geldiğimizde ise 3 trilyon 800 milyar lira borç vardı. Göreve gelmeseydik bu borç daha da artacaktı. Bu sebeple bizim yönetime gelmemizi isteyenler oldu. Bugüne kadar küçük esnafımızın desteği ile buraya kadar geldik. Hepsine buradan teşekkür ediyorum. Ama istifaya davet edildiğim bir yerde duramam. Yarın toplantı da olağanüstü kongre kararı alacağız. Bu işe hevesli eski başkanlar var. Elbette birileri bu görevi isteyecektir.” şeklinde konuştu.
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.