SERHAT GÜLLER 1. LİGDE YENİ TAKIMI İLE ANLAŞTI

02/01/2024
02
OCA
2024

2007-2008 sezonundan bu yana 1. ligde yer alan Boluspor'a iki kez Play-Of oynatmayı başaran eski teknik direktörümüz Serhat Güller 1. lig ekibi ile anlaştı. Açıklamayı kulübü duyurdu.

Kırmızı beyazlı ekipte iki dönem göreve gelen özellikle ilk dönemde bir final, bir de yarı final Play-Of oynatmayı başaran teknik direktör Serhat Güller Giresunspor ile anlaştı.  

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren yeşil beyazlılarda, Futbol A Takımı teknik direktörlüğüne getirilen Güller, bu sabah yapılan antrenmanla beraber mesaisine başladı.

3 yorum yapılmış

  • Ali 3 Ocak 2024 • 07:28

    Düşecek takımın başına geldi

  • Bolulu 4 Ocak 2024 • 13:02

    Hoca falan değil bu adam hayatımda böyle kalıplara girmiş hoca görmedim dakika 60 dan önce oyuncu değiştirmez B planı yok Atacan gibi bir kovayı her hafta hatalı gol yediği halde oynatıyordu tavşanlıdan aldığımız Onur'a kafayı takmıştı oynatmıyordu değişik bir ruh hali var

  • Berat 5 Ocak 2024 • 07:36

    Eskiler borçtan çok korkarlardı da "alaca Karga da alacağın olsun" derlerdi..kulüp batıp isim değiştirmediği sürece bir şekilde ergeç parasını alır..Giresuspor'u geçen sene kazanılan bazı maçlardan sonra Kulüp başkanına milyonluk prim verme olayları iddia edilmiş başkan göndermişler ben almadım demişti..Bir kulüp batarsa bilinki Hırsız vardır..Bir ülkede batarsa gene aynı..

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.