SANA DOĞRU GELİYORUZ SÜPER LİG!

25/02/2024
25
ŞUB
2024

Tranedyol 1. lig 24. hafta maçında Boluspor kendisi gibi 6 haftadır yenilmeyen gol bile yemeyen Erzurumspor engelini geçerek Süper lig hedefinde önemli bir adım daha attı. Muhteşem seyirci desteği ile çıktığı maçta ekibimiz önemli 3 puanı hanesine yazdırdı.

İkinci yarıda 6 haftadır gol bile yemeyen ligin önemli ekiplerinden Erzurumspor maçına ekibimiz sahaya Çağlar, Posmac, Gigic, Naby, Onur, Isgandarlı, Tunahan, Jefferson, Avramosvki, Ercan, Anıl on biri ile çıktı. 

 


Yedeklerimiz: Bartu, Oğuz, Berk, Kubilay, Batuhan, İshak, Kerem, Tolunay, Hüsamettin, Diarra

İlk yarıda iki takımda dengeli bir oyun sergilerken, soyuma odasına 0-0 eşitlikle gidildi. İkinci yarıda ekibimiz daha istekli bir oyunla başlarken 3 puana ulaştığımız golü Naby kaydetti. Sol taraftan kullanılan köşe vuruşunda Naby topu kafa ile filelere göndererek ekibimizi 1-0 öne geçirdi.  

Kalan bölümlerde konuk ekibin baskısına iyi cevap veren savunmamız rakibine eşitlik şansı vermedi ve bu önemli mücadeleyi 1-0 kazanarak yoluna devam etti. Play-of grubuna bir günlük ara veren Boluspor puanını 36'a çıkararak Bandırmaspor'u yakaladı ve aynı sırayı paylaştı. Erzurumspor ise play-of yolunda önemli bir yara alarak, ikinci yarıda ilk mağlubiyetini ve ilk golünü Bolu'da aldı.  Ekibimiz haftaya Göztepe deplasmanında olacak. 

Trendyol 1. Lig'in 24. haftasında Boluspor, sahasında karşılaştığı Erzurumspor’u 1-0 mağlup etti.

Maçtan dakikalar
19. dakikada yardımcı hakem Mahmut Gülle sakatlandı. sakatlanan yardımcı hakem Mahmut Gülle ile karşılaşmanın 4.hakemi Eren Özyemişçioğlu ile yer değiştirdi. Maç kaldığı yerden devam etti.
50. dakikadaköşe vuruşunda Tunahan Çiçek’in ortasında Naby Oulare'nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak filelere gitti. 1-0
80. dakikada Erzurumspor atağında ceza sahasına yapılan ortaya Özgür Sert kafa vuruşu yaptı. Kaleci Çağlar, topu çıkarmayı başardı. Atağın devamında defans tarafından top uzaklaştırıldı.

Hakemler: Feridun Daldaş, Azad İlhan, Mahmut Gülle
Boluspor: Çağlar Şahin Akbaba, Veaceslav Posmac, Naby Oulare, Onur Ulaş, Ercan Coşkun (Batuhan İşçiler dk. 81), Vusal Iskandarlı (Oğuz Kaan Güçtekin dk. 45), Tunahan Çiçek (Berk Yıldız dk. 81), Jefferson, Daniel Avramovski, Anıl Koç (İshak Karaoğul dk. 90), Petar Gigic (Hüsamettin Yener dk. 90)
Yedekler: Bartu Kulbilge, Kerem Paykoç, Kubilay Sönmez, Tolunay Artuç, Abdoulaye Diarrassouba
Teknik Direktör: Yalçın Koşukavak
Erzurumspor: Göktuğ Bakırbaş, Mustafa Akbaş (Herolind Shala dk. 76), Mustafa Yumlu, Orhan Ovacıklı, Yakup Kırtay, Süleyman Koç, Sefa Akgün (Alican Özfesli dk. 66), Özgür Sert, Furkan Özhan, Lameir, Mikhael Rosheuvel (Mustafa Gürkan Varlık dk. 73)
Yedekler: Rıdvan Oğuzhan Yağcı, Fırat Aymak, Cengizhan Bayrak, Alperen Karaca, Muhammed Emin Yavaş, Hüseyin Mevlütoğlu, Yiğit Furkan Türkmen
Teknik Direktör: Hakan Kutlu
Gol: Naby Oulare (dk.50) (Boluspor)
Sarı kartlar: Sefa Akgün, Lameir, Mikael Rosheuvel, Mehmet Göktuğ Bakırbaş (Erzurumspor), Tunahan Çiçek, Petar Gigic, Vusal Iskandarlı (Boluspor)

 

4 yorum yapılmış

  • ayhanbayrampasa 25 Şubat 2024 • 15:45

    naby posmaç sarılmaları muhteşemdi beni ağlattı bu hakemle şok şükür 3 puan aldık

  • AKIR 25 Şubat 2024 • 15:46

    Lütfen puanımızı düzeltip 39 yapın.

  • Mert 25 Şubat 2024 • 16:05

    Zor gol atıyoruz ve duran toplardan defans oyuncuları gol atıyor.bu her hafta böyle gitmez.iyi oyun da olmalı Zaman zaman rakip kaleye şut atacak oyuncular da olmalı.olur da play of lara kalırsak iyi penaltı atan oyuncular olmalı..göztepe çok zor bir rakip ve 1 puan alsak bize yeter.zor bir maç olacak.inşaallah gol yemeyiz.bu şekildeki oyun anlayışı ne tat veriyor ne de rahat bir maç izliyoruz.bir golden sonra iki ve üçüncü gol neden düşünülmüyor.bir sıfır tehlikeli

  • BOLUSPORUSEVEN09YKSEL 25 Şubat 2024 • 20:30

    MERT kardeşime katılıyorum

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.