PEDRO FRANCO:'TFF 1.LİGİN SÜPER LİG'DEN KALIR YANI YOK!'

09/10/2017
09
EKİ
2017

Boluspor’un tecrübeli stoperi Pedro Franco Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav’a konuştu. İşte Pedro Franco'nun açıklamalarından önemli satır başları şu şekilde:

 

'TFF 1. Lig'in Süper Lig'den kalır yanı yok!'

"Boluspor'da forma şansı bulduğum için çok mutluyum. Bolu güzel ve şirin bir şehir. TFF 1. Lig, Süper Lig'e göre mücadeleci bir lig. Bu ligde savaşmak gerekiyor. Mücadeleci olduğundan dolayı da zaman zaman hatalarda yapılıyor. Zor bir lig, mücadele konusunda Süper Lig'den kalır yanı yok"

 'Beşiktaş'tan gelmek üzerimde baskı yaratmıyor'

"Son 3 haftada kazandığımız maçları kazanmamız gerekiyordu. İyi oynayarak kazandık. Altınordu maçında da iyi başladık. Fakat kaybettiğimiz zaman karşılaşma dönmedi. Maçta son bölümü beklediğimiz gibi geçiremedik. Şu anda Milli maç arasını iyi değerlendiriyoruz. Takımımızda çok iyi isimler var. Beşiktaş'tan gelmek üzerimde baskı yaratmıyor. Tecrübeli futbolcularla çalışmak artı yönde etkiliyor. Her şey rayına oturduğunda daha güzel olacak. Ben yakın geleceğe odaklı yaşıyorum. Hedefim şu anda Boluspor'da başarı yakalamak"

 'Türk futbolu majör liglerle yarışmak istiyorsa yabancı kuralına takılıp kalmamalı'

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.