ÖYLE 300, 500 SEÇİMDEN ÖNCE-SONRA DEĞİL!

19/02/2024
19
ŞUB
2024

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, vakit buldukça Karaçayır'da devam eden amatör karşılaşmalara soğuğa aldırmadan zorlu mücadeleleri izliyor, sporculara ve kulüplere başarı dileklerini iletiyor. Durak son olarak pazar günü oynanan 1. amatör küme maçlarını yerinde izledi.

Fırsat buldukça Karaçayır futbol sahalarında oynanan amatör küme karşılaşmaları yakından takip eden Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, GLS Grup Aladağspor-Dörtdivanspor mücadelesin öncesi iki takıma başarılar diledi. İki takım oyuncularını tek tek tebrik eden Durak, Karaçayır'da yine ilgi odağı oldu. Bir süre maçları takip eden Durak, Futbol Taban Birlikleri ile tesislerde yapılması planlanan tesisleşme ve çevre düzeni hakkında bilgiler aldı. 

Tesislerin yapımı ve bakımı ile çevre düzenlemesinin acilen yapılmasını gerektiğinin altını çizen MHP'li Durak, "1 Nisan'dan sonra Karaçayır'a kazmayı vuruyoruz. Bu tesisler pırıl pırıl olacak. Amatör kulüpler sorunlar yerine sporcu yetiştirmenin, gençleri spora kazandırmanın peşine düşecek. Kulüplerimiz maddiyatla, malzeme ile antrenör parası ile uğraşmayacak" dedi.    

1 yorum yapılmış

  • Yuksel14 19 Şubat 2024 • 19:00

    çok duyduk biz bu lafları..hele bu yaşlarda sallaması daha kolay oluyor..dediğini bir zaman alaattin ve tanjuda diyordu..köprüden geçtiler iş bitti...yalan oldu....yapacam değil yapabilirmiyizki demek lazım...

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.