NECİP BAŞKANDAN TRANSFER AÇIKLAMASI

07/06/2017
07
HAZ
2017

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, yaz sezonu, transfer politikaları ve Boluspor gündemi hakkında özel açıklamalarda bulundu.

Yönetim ve teknik ekipte hedef yerli transfer

Çarıkçı, transferde hedefin yerli futbolcular olduğunu söyledi ve kulübün şu an olağan dışında bir borcu olmadığını belirtti.

Necip Çarıkçı, Boluspor gündemine dair özel açıklamalarda bulundu. Özellikle taraftarın aklında soru işareti olan transfer konusuna değinen Çarıkçı, hedefin yerli oyuncular olduğunu söyleyerek “Transfer bütçemiz 10 milyon olacak gibi gözüküyor. Takımımız seneye daha iyi olacak. Ligde ilk 3 içerisinde olmalıyız. Ligde ağırlığını daha çok hissettirmeliyiz. Dışarıdan aldığımız oyuncular iyi durumda. Formları ve oyuna katkıları olsun durumdalar. Te Verede gittiğinde bile yabancı almak gündemimizde değil. Teknik heyet ve görüşümüz yerli transfer olmasından yana” dedi.

8 – 9 TRANSFERİ BULABİLİRİZ

Çarıkçı, Boluspor’un yazın izleyeceği planlamayı ve transfer politikaları hakkında da açıklamalarda bulunarak “28 Haziran’da takımımız Bolu’da toplanacak. Şu an ki takvime göre durum bu. Bu sene yüzde 80 oyuncularımızın sözleşmesi devam ediyor. Yani bir aksilik olmazsa da 5 – 6 oyuncu takviyesi gerçekleştireceğiz. Teknik heyet raporu doğrultusunda da takımdan 2 – 3 tane oyuncumuz ile yollarımızı ayırabiliriz. Onların yerine de takviye transferler ile toplam 8 – 9’u bulabiliriz. Onun dışında hocamız belki kamp isteyebilir” diye söyledi.

“Yabancı iki oyuncu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Yerli de 7 futbolcu ile görüşüyoruz. İmza tarihinin 17 Haziran olması nedeniyle imza attıramıyoruz. Transfer çalışmalarımız bu şekilde devam ediyor. İç transfer konusunda birçok oyuncunun sözleşmesi devam ediyor. Kampa girmeden önce transferi bitirmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

EMRE İÇİN AÇIKLAMA

Çarıkçı, transfer yapılacak mevkileri de söylererek“Mevki olarak kaleci sağ ve sol bek orta saha 10 numara ve santrafor alacağız. Ayrıca her sattığımız futbolcunun yerine bir alternatif alacağız. Benim satmayacağım topçu olmaz. Seve seve herkes ile masaya otururuz. Emre transferi oldu. Emre bana kalsa daha erken gitmeliydi. Eğer gitmeseydi Mayıs ayında gidecekti. Bu da kulübe bir şey kazandırmadan bedava gidecekti. Emre hiç imza atmaya da yanaşmadı. Kendisinin Boluspor’da 8 yıl geçmişi vardı. O bedavaya gitmek istedi. Biz de şartları oluşturunca mayıstan önce transferini gerçekleştirdik”

ESKİ BORÇLAR DIŞINDA BORÇ YOK

Çarıkçı, kulüp borçları hakkında da açıklamalarda bulundu. Çarıkçı, borcun olmadığını söyledi ve keşke borçlanıp kulübü şampiyon yapsam diyerek “Necip Çarıkçı’nın olduğu kulüpte borçlanma diye bir şey olamaz. Keşke borçlansam da takımı şampiyon yapsam. Çünkü ben Boluluyum ve Boluspor ne demek biliyorum. Geçmişte oldu bunlar biliyorsunuz. Borçlanma arttı ve başkanımız iki tane benzinlik verildi. Benim olduğum kulüpte mali yapıda eski borçlar dışında borç olmaz. Kulübüme ihanet edemem” ifadelerini kullandı.

ÇARIKÇI’DAN RİCA

Necip &Cc

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.