MÜTHİŞ BAŞLADIK!...

13/10/2019
13
EKİ
2019

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1. Liginde temsilcimiz Bolu Belediyespor Anadolu Üniversitesini 3-0 yenerek lige süper bir başlangıç yaptı.

Karşılaşmayı Bolu Belediye başkanı Tanju Özcan, Belediye başkan yardımcıları Feridun Yılmaz ve Rasim Özdemir, Bolu Belediyespor başkanı Sinan Barut, Boluspor başkanı Necip Çarıkcı yöneticiler Serdar Yıldız ve Murat Sarper Şen’de takip etti.  

17 Temmuz Spor salonunda yapılan maçta taraftar desteğini de arkasına alan yeşil beyazlılar iyi başladığı maçın ilk setini 25-18 kazandı. İkinci sette de 25-19’luk üstünlük sağlayan temsilcimiz son seti de yine 25-18 kazanarak lige müthiş bir başlangıç yapmış oldu. 

Bolu Belediyespor önümüzdeki hafta Pazar günü saat 14.00’te İstanbul  Büyükçekmece Mimar Sinan Spor Salonu’nda Büyükçekmece Voleybol Akademi ile deplasmanda karşılaşacak. 

BAŞKANLARA ÖZEL TEZAHÜRAT

İlk maça galibiyetle başlamalarının önemli olduğunu vurgulayan Bolu Belediyespor kulübü başkanı Sinan Barut karşılaşmada takımlarını destekleyen taraftarlarına teşekkür etti. Maç içinde Bolusporlu ve Bolu Belediyesporlu taraftarlar hem başkan Bolu Belediyespor Kulübü Başkanı Sinan Barut hem de Bolu Belediye başkanı Tanju Özcan içinde tezahüratlar yaptılar. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.