MİS GİBİ 3 PUAN!

05/12/2020
05
ARA
2020

TFF 1. ligin 12. haftasında Boluspor sahasında ligin güçlü ekiplerinden Altay'ı tek golle geçerek 3 puana ulaştı. Ligde son iki maçını da kazanan kırmızı beyazlılar oynadığı futbol ve ortaya koyduğu mücadele ile kara günleri geride bırakmaya başladı.

Orlando, Kerim, Fethi, Tugay, Melih, Bekir, Rydell, Gökhan, Alican, Ali Keten, Aykut onbiri ile sahaya çıkan Boluspor'un ilk yarıda bir topu direkten dönerken, konuk ekip Altay'da bir kez direğe takıldı ve ilk yarı bu skorla sona erdi. 

2. yarıda iki ekipte kontrollü bir oyun ortaya koyarken zaman zaman iki takımda rakip kale de yakaladığı fırsatları gole çeviremezken, Boluspor 80. dakikada Gökhan Sazdağı ile tabelayı değiştirdi. Aykut Demir'in ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Gökhan'ın aşırtması Boluspor'un 3 puan almasına neden olurken kalan dakikalar da skor değişmeyince Boluspor attığı tek golle güçlü rakibini yenerek 3 puan uaznamasını bildi. 10 puana yükselen Boluspor önümüzdeki hafta içinde Ümraniyespor ile deplasmanda karşılaşacak.

Haber: Harun Ceyhan 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.