Mehmet Al "İlk iki iddiamızı herkes görecek"

16/03/2012
16
MAR
2012

Çaykur Rizespor'un kaptanı Mehmet Al,  "İç sahada niye bu kadar kötüyüz bilmiyorum. Ama toparlanmak zorundayız. Konyaspor ve Kartal maçlarını kazanırsak, ilk iki iddiamızı herkes görecek"Bank Asya 1.Lig'in ilk yarısında fırtınalar estiren, fakat ikinci devrede bir türlü istikrarlı sonuçlar alamayan Çaykur Rizespor'da, zorlu Konyaspor karşılaşması öncesi Mehmet Al açıklamalarda bulundu.
 
Önlerinde 9 maç kaldığını ve hepsinin final olduğunu belirten yıldız futbolcu, "Bu haftaki Konyaspor maçı çok zor olacak. Fakat deplasmanda daha iyi sonuçlar alıyoruz. Hiçbir rakibimizden de çekinmiyoruz. İç sahada ise durum biraz daha farklı. Niye istediğimiz sonuçları alamıyoruz, ben de bilmiyorum. Bu sonucu doğuran pek çok etken var. Taraftar zannedildiği gibi baskı oluşturmuyor, ama sahamızda bir kaç maçta yediğimiz hatalı goller sonrası daha temkinli oynuyoruz. Bu durum da istediğimiz sonuçları almamızı engelliyor bana göre" ifadesini kullandı.


"Aksi takdirde hayal olur"
 
İsim isim bakıldığında Rizespor'un çok kaliteli bir ekip olduğunu vurgulayan kaptan, "Ama futbol takım oyunu. Sahadaki 11 oyuncunun da birlikte hareket etmesi gerekiyor. Giray Bulak gibi çok tecrübeli bir hocayla çalışıyoruz. Üst üste oynayacağımız Konya ve Kartal maçlarını kazanırsak, ilk iki iddiamızı gösteririz. Aksi takdirde direkt olarak Süper Lig'e çıkmak hayal olur. Bir an önce seri yakalayıp, ayağa kalkmak zorundayız" dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.