MAÇIN ARDINDAN ERZURUM CEPHESİ

25/02/2024
25
ŞUB
2024

Trendyol 1. Lig'in 24. haftasında Boluspor sahasında ağırladığı Erzurumspor FK'yı 1-0’lık skorla mağlup etti. Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu karşılaşmayı değerlendirdi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, “Hakemlerin hem saha duruşları hem tavırları gerçekten bugün ayrı bir tebriki hak ediyorlar. Ben önlerini açık gördüm. İnşallah bu şekil devam edip üst liglerde onlar da maç yönetmeye başlarlar. Çok yüksek tempoda bir maç oldu. Boluspor da zaten önemli bir takım. Son haftalarda önemli çıkışı var. İyi hocaları var. Bizim takım da gerçekten son haftalarda, son 6 haftadır gol yemiyorduk. Sanki gol yemeyince 6 haftadır defansif bir takım olarak değerlendirmeye başlamışlardı bizi. Biz bu ligin ön alan baskısını en iyi yapan takımlarından biriyiz. Bugün de özellikle maçın 45 dakikasında ön alan baskısıyla girdiğimiz iki tane çok net gol pozisyonu var, değerlendiremedik. Boluspor’u, Yalçın Hoca'yı tebrik ediyorum. Özellikle kendi oyuncularımı tebrik ediyorum. Ligin başından beri çok önemli inanılmaz özveriyle mücadele ediyorlar. Bugün de aynı şekilde iyi futbol oynadılar” dedi.

2 yorum yapılmış

  • Medenikarako 26 Şubat 2024 • 10:44

    Hocam sizide takımıda tebrik ediyorum Kısıtlı imkanlar dahilinde canla başla mücadele ediyorsunuz sizlerle gurur duyuyoruz playofu zorlamakla bizleri hem mutlu ettiniz hemde beklentilerimiz yukarı taşıdınız RABBİM utandırmasın Hocam Naczane arzum takımın biraz daha ayağa pas topa daha fazla sahip dikine oyun hızlı hücum inş hocam Geriden oyun kurmakta zorlanıyoruz hocam akbaş uzun top yerine biraz da yerden ara pas yapıp bindirme yapsa iyimi olur acaba :)

  • Al 26 Şubat 2024 • 20:56

    Hocaya basarlar dılerım vermıs oldugun mucdeley dah iyi gunler olacak saglık yasa saglık kalınız durmak yok yola devam

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.