Maç sonu tribünlere kadar çağrılarak ayakta alkışlandı

26/02/2012
26
ŞUB
2012

Boluspor defansının bel kemiği Veli Kızılkaya, Göztepe maçındaki performansıyla taraftarın gölünde adeta taht kurdu. Maçın son yarım saatinde Göztepe kalesinde adeta bir golcü gibi gol arayan tecrübeli oyuncu sinirlerine hakim olamayınca hakem İlker Meral’in üzerine yürüdü.
 
Geldiği günden beri canla başla mücadele eden tecrübeli stoper Veli Kızılkaya, Göztepe maçındaki performansıyla göz doldurdu. Maçın son yarım saatinde adeta bir santrafor gibi ileriye giderek Göztepe kalesinde gol arayan Veli Kızılkaya girdiği bir çok pozisyonda kaleci Vedat’ı geçemedi.
 

Sinirlerine hakim olmadı 

Maçın son uzatma dakikalarında ceza sahasında Göztepe defans oyuncusu Bülent Bal’la itişen tecrübeli oyuncu Veli Kızılkaya hakem İlker Meral tarafından uyarılınca adeta çılgına döndü. Hakem Meral’in üzerine yürüyen tecrübeli oyuncunun sinirli hali herşeyi anlatır nitelikteydi.
 
Taraftar bağrına bastı
 
Tecrübeli oyuncu Veli Kızılkaya’yı karşılaşma sonrası tribünlere çağıran kırmızı-beyazlı taraftarlar “Helal olsun sana. Seviyoruz seni” diye tezahüratlarda bulundular. Tecrübeli oyuncu ise taraftarı alkışlayarak karşılık verdi.  
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.