LİGDEKİ İLK GOLÜNÜ ATTI

05/12/2020
05
ARA
2020

TFF 1. ligin 12. Haftasında kendi sahasında Altay ile karşılaşan Beypiliç Boluspor’da galibiyet golünü Gökhan Sazdağı attı.

TFF 1. ligin 12. Haftasında kendi sahasında Altay ile karşılaşan Beypiliç Boluspor’da galibiyet golünü Gökhan Sazdağı attı.

Ligde alt sıralardan kurtulmak isteyen Beypiliç Boluspor, mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Altay karşılaşmasından galibiyet ile ayrılmayı bildi. Ligde 2. galibiyetini alan kırmızı beyazlı ekipte galibiyet golü Gökan Sazdağı’nın ayağından gelirken, tecrübeli futbolcu da ligdeki ilk golünü Altay’a karşı atmış oldu.  

2. Golünü Attı

Bu sezon ligde 637 dakika forma giyen kırmızı beyazlı futbolcu, karşılaşmanın 77. dakikasında Aykut’un uzun pasında savunmanın arkasında buluştuğu topu kalecinin üzerinden şık bir vuruşla filelere göndererek Beypiliç Boluspor’a 3 puanı getiren isim oldu. Ziraat Türkiye Kupasında Kahramanmaraşspor karşılaşmasında da fileleri havalandıran Gökhan, bu sezon ki gol sayısını 2’ye çıkardı.  Gol sonrası tekmeliğini gösteren Gökhan golü ailesine hediye ettiğini gösterdi.   

Haber: Emrah Akkavak

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.