Kupa maçı en çok onları heyecanlandırdı

09/03/2012
09
MAR
2012

Geçtiğimiz gün Ziraat Türkiye kupasında çekilen kurada Beşiktaş ile eşleşen Boluspor'da heyecanlı bekleyiş başlarken, Bolu'da ki Beşiktaşlılarda şimdiden bilet telaşına düştü. Edinilen bilgiye göre çok sayıda Beşiktaş taraftarı şimdiden kulübe maçın biletlerini sorarken, daha maçın tarihi belli olmadan siyah beyazlı taraftarlar arayışlarını sürdürüyorlar. 

Tam 20 yıl sonra yeniden Bolu Atatürk stadyumunda karşı karşıya gelecek iki ekibin maçı şimdiden konuşulmaya başlarken, ilimizdeki Beşiktaş taraftarı kaşrılaşmanın biletlerinin aramaya başladılar bile. Türkiye Futbol Federasyonu henüz maçın tarihini belirlemezken, 20-21-22 Mart tarihlerinde Bolu'da oynanacak maçın heyecanı en çok Beşiktaş taraftarını sardı. Bolu'da siyah beyazlı yıldız oyuncuları Boluspor'a karşı izlemek için bilet arayışları sürdüren Beşiktaşlılar Boluspor kulübünü telefon yağmuruna tuttular. 

Boluspor ile Beşiktaş arasında 20-21-22 Mart tarihlerinde oynanacak olan maçın bilet fiyatları ve biletlerin ne zaman satılacağı ise Boluspor tarafından ilerki günlerde açıklanacak.      

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.