KONGRE YAPILDI. ÇARIKCI'NIN LİSTESİ GÖREVE BAŞLADI

10/05/2019
10
MAY
2019

Geçtiğimiz ay kongre kararı olan Bolu Belediyespor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu, Olağanüstü Genel Kurulu'nu bugün Kulüp binasında gerçekleştirildi. Başkan Engin Alemdar, kongrede Yönetim Kurulu adına yaptığı konuşmada "Kulübümüzün yeni Başkanı seçilen Necip Çarıkçı ve Yönetimine öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Necip Başkanında Yeni Yönetimle beraber amatör branşlardaki sayıyı giderek daha da arttıracağını düşünüyorum. Yönetim Kurulu arkadaşlarıma, Kulüpte büyük emekleri olan önceki kulüp başkanı Basri Gökdemir ve Yönetimine, Siyasilerimize, Kulüp çalışanlarımıza, hocalarımız, sporcularımız, sporcu ailelerine ve Bolu basına teşekkür ederim" dedi.

2018-2019 Sezonu sonrası Kongre kararı alan Bolu Belediyespor Yönetim Kurulu, bugün kongresini Kulüp tesislerinde gerçekleştirdi. Çoğunluğun sağlandığı kongrede tek liste olarak seçime giren Necip Çarıkcı’ın listesi Bolu Belediyespor Kulübünün yeni Başkanı ve yeni Yönetimi seçildi.

"BU TABLO BOLU İÇİN GURUR VERİCİDİR"

Bolu Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Alemdar, kongrenin dilek ve temenniler bölümünde yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. Alemdar "Öncelikle bugün yapılan kongrede kulübümüzün yeni Başkanı seçilen Necip Çarıkcı ve Yönetimine hayırlı uğurlu olsun. Adından da anlaşılacağı üzere Bolu Belediyespor Kulübümüz Belediyemiz tarafından desteklenen ve bu destek sayesinde hepsi amatör olup 17 branşta aktif olarak faaliyet gösteren, 3 bin sporcu sayısına ulaşıp bunların 2 bini lisanlı olarak sporcu ve aileleriyle birlikte nüfusuna göre en büyük ve en çok  sporcu sayısına ulaşan ilimizi ve ülkemizi temsil eden bir kulüp haline gelmiştir. Bu tablo ilimiz için gurur vericidir. Kulübün asıl amacı geleceğimiz olan Bolulu çocuklarımıza Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte sporu sevdirmek ve onların önünü açmaktır. Bunun yanında ilimizin her branşta sesini duyurarak spor turizmi noktasında katkıda bulunmaktır. Bolu'da yapılan sporun büyük çoğunluğunun faaliyetlerini biz destekliyoruz ve Bolu Belediyesi olarak bugüne kadar diğer Belediyelerde olduğu gibi hiç bir zaman desteğini esirgememiştir. Hiç bir zaman talebimiz geriye çevrilmeden hiç bir sporcumuzu ve ailesini mağdur etmeden destek olunmuştur. Çünkü bu çocuklar bizim geleceğimizdir. Kulübümüzün bu noktalara gelip büyümesini sağlayan önceki Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz'a teşekkür ederim. Yeni Belediye Başkanımızın'da spora ve Bolulu gençlere destek vereceğini ümit ediyoruz.  Necip Başkanında yeni yönetimle beraber amatör branşlardaki sayıyı giderek daha da arttıracağını düşünüyorum. Yönetim Kurulu arkadaşlarıma, Kulüpte büyük emekleri olan önceki kulüp başkanı Basri Gökdemir ve Yönetimine, Siyasilerimize, Kulüp çalışanlarımıza, hocalarımız, sporcularımız, sporcu ailelerine ve Bolu basına teşekkür ederim. Kongremizin İlimiz Spor Camiasına Hayırlı olmasını  temenni ederim" şeklinde konuştu.

YENİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ

1- Necip Çarıkcı
2- Hakan Özmen
3- Ferhat Bağcı
4- Sinan Barut
5- Sebahi Demirbaş

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.