Kızıltan'ın işi pek zor!

27/01/2012
27
OCA
2012

Bank Asya 1. Lig’de Sakaryaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Boluspor’da Teknik Direktör Özcan Kızıltan’ın yeşil siyahlılara karşı sahaya süreceği 11 konusunda işi çok kolay görünmüyor.
 
Bank Asya 1. Lig’de 30 puanla 4. sırada bulunan Boluspor, ligin 19. haftasında, 17 puanla 16. sırada olan ve düşme hattından kurtulma çabası içerisinde olan Sakaryaspor ile karşılaşacak.

Kırmızı beyazlılarda teknik direktör Özcan Kızıltan’ın geçtiğimiz hafta Giresunspor karşılaşmasında 2-0 galip gelen takım kadrosu üzerinde pek değişiklik yapması beklenmiyor. 

 
Orhan Ak ya da Hakan Arslan
 

Ligde tüm maçlarda forma giyen Atacan Öztürk’e bu maçta da kaleyi teslim etmesi beklenirken Kızıltan’ın, savunmanın ortasında da Veli ve Cemil’e görev vermesi bekleniyor. Giresunspor karşılaşmasında sağ bekte Sercan’ı oynatan Özcan Hoca’nın, Sakaryaspor karşılaşmasında da Sercan’a görev vermesi beklenirken, Kızıltan’ın sol bekte ise Orhan Ak ile Hakan Arslan arasında bir seçim yapması gerekiyor. 

 
Onur Bektaş Banko
 

Son maçlarda yükselen performansıyla kırmızı beyazlıların orta sahadaki yükünü çeken Onur Bektaş’ın bu karşılaşmada mutlak görev alması beklenirken, Onur’un yanında bu karşılaşmada cezalı olan Emre Toraman ve hastalığı yeni geçen Erman’ın yokluğunda, bu mevki için 2 aday var. Fatih Gül ve Landry arasında bir seçim yapacak olan tecrübeli teknik adamın sağ kanatta da işi kolay görünmüyor. Kırmızı beyazlıların yeni transferi Kenan’ın da takıma katılmasıyla sağ kanatta alternatifler artarken Kızıltan, Kenan, Alp ve Onur Türk arasından bir seçim yapmakta da zorlanacak.  

 
Omar oynayacak mı?
 
Sol kanatta Boluspor’un başarılı isimlerinden Ferhat’ın oynaması beklenirken, Kızıltan, forvet arkası olarak Giresunspor karşılaşmasında gösterdiği performansla göz dolduran Caner ya da sakatlığı geçen siyahi oyuncu Omar Wade arasında zor bir seçim yapacak. Yada bu ikiliyi birlikte oynatıp Kızıltan’ın ön liberoda Onur Bektaş’ı tek bırakarak orta sahada Caner ve Omar ikilisini sahaya sürebilir.. Kırmızı beyazlıların ileri ucunda ise Aydın ve Veysel arasında bir seçim yapacak olan Özcan Hoca’nın, bu mevkide önceki maçlarda olduğu gibi Koca Reis’e görev vermesi bekleniyor.

Kaynak: www.boludetay.com
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.