Kazandıklarınız ananızın ak sütü gibi helal olsun!..

26/02/2012
26
ŞUB
2012

Göztepespor’a 1-0 mağlup olan Boluspor’da iki isim, oynadıkları futbol, sarfettikleri çaba ve kazanma istekleriyle alkışları topladılar.
 
Göztepespor’a evinde mağlup olan Boluspor’da, takım kaptanı Atacan Öztürk ve savunmanın başarılı ismi Veli Kızılkaya, bu karşılaşmada gösterdikleri performansla Boluspor’da maçın adamı oldular.
 
Atacan farkı önledi
 
Boluspor’un 1-0 geriye düştüğü golde çaresiz kalan tecrübeli eldiven, maçın geri kalan kısmında ise olası farkın önüne geçti. Karşılaşmanın 2. yarısında, Boluspor’un gol için Göztepespor kalesine yüklendiği anlarda, kırmızı beyazlılar savunmada ciddi açıklar verirken, Atacan kalesinde devleşti. Emre ve Alp’in gördüğü kırmızı kartların ardından net pozisyonlar bulan sarı kırmızılı ekibin ataklarını kaptan Atacan Öztürk savuşturarak, farkın açılmasını önledi.
 
Veli, 2 kişilik oynadı
 
Kırmızı beyazlıların savunmasının bel kemiklerinden olan Veli, Göztepespor karşılaşmasında üzerine düşenin fazlasını yaptı ama sonucu değiştiremedi. Maçın 2. yarısında eksik kalan Boluspor’da sazı eline alan Veli, Boluspor ataklarını başlatan isim olurken, maçın son bölümlerinde ise gol aramak için forvette görev aldı. Göztepespor kalesinde net pozisyonlar bulan tecrübeli futbolcu, gole çok yaklaştı ama topu filelere gönderemedi.Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte büyük üzüntü yaşayan savunma oyuncusunu, Boluspor taraftarı yanına çağırarak ayakta alkışladı.
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.