KALAN MAÇLAR, OLASILIKLAR, HESAPLAR KİTAPLAR...

20/04/2024
20
NİS
2024

Trendyol 1. ligde Boluspor play-of yolunda nefes nefese bir yarışa girdi. Kimsenin destek vermediği kapısını çalmadığı kırmızı beyazlılar bir grup taraftarı ile ligin bitimine 3 maç kala play-of için tüm gücünü kullanıyor.

Ligde play-of için en yakın rakiplerinden ve ikili averajda üstünlüğü bulunan Bandırmaspor ile puan eşitliği korumayı başaran Boluspor, bir diğer rakibi Gençlerbirliği'ni de yakından takip ediyor. Yarın (pazar) evinde Erzurumspor'u mağlup etmesi halinde 3 takımda 47 puana ulaşacak ve ortalık karışacak. Boluspor, Gençlerbirliği'ne karşı ise ikili averajı Ankara ekibine kaptırdı. 

BOLUSPOR

Boluspor hafaya Altay ile karşılaşacak. Manisa FK deplasmanından sonra Çorum FK maçı ile ligi noktalıyor. 

BANDIRMASPOR

Bandırmaspor haftaya Kocaelispor deplasmanında olacak. Evindeki Keçiörengücü maçından sonra ligi Adana deplasmanı ile tamamlayacak. 

GENÇLERBİRLİĞİ

Pazar günü (Yarın) Erzurumspor'u yenmesi halinde bu gruba dahil olacak olan Gençlerbirliği, haftaya Göztepe deplasmanında olacak. Evinde Giresunspor'u konuk edecek olan Ankara ekibi evindeki Tuzla maçı ile ligi noktalayacak.  

2 yorum yapılmış

  • Mert 21 Nisan 2024 • 18:50

    Evdeki hesap çarşıya uymadı.gençlerbirliği bizi geçti.bundan sonraki haftalarda muhakkak 3 pun almalıyız.bandırma ve gençlerbirliği de kalan haftalarda yüklenecek.kim şanslıysa o play ofa kalır.ancak play ofta da çok güçlü sakarya ve çorum var.biz kalsak bile bunları yenebilecek potansiyelimiz yok.hakedenin şansı bol olsun.

  • geredeli 21 Nisan 2024 • 19:35

    yaw admin ne gecler ne bolu neden bandirma kalamaz ilk alti busekilde biter bolu 9 olur

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.