KADROYA BU SEFERDE YERLİ AYARI

28/09/2020
28
EYL
2020

TFF 1. ligin 3. haftasında da galibiyetle tanışamayan Boluspor'da Altınordu karşısına ilk on birde sadece 1 yabancı oyuncu sahaya sürüldü.

Geçtiğimiz sezon kadroda yer alan Orlando Mosquera dışında ilk onbirde sahaya yabancı oyuncu sürmeyen Boluspor teknik direktörü Ahmet Taşyürek tercihini bu seferde yerlilerden yana kullandı. Transfer döneminde    Felipe Trevizan Martins, Marlon Matheus da Silva,  Araz Abdullayev, Nemanja Mihajlović gibi isimleri kadrosuna katan ve geçtiğimiz sezon dan kadrosunda Rydell Poepon gibi ismi bulunduran kırmızı beyazlılar da kadro sirkülasyonu devam ederken, alınan başarısız sonuçlar taraftarıda karamsarlığa ilk 3 haftada itmeye başladı. 

Kırmızı beyazlılar da geçtiğimiz hafta Marlinho ve Mihajlović ilk onbirde başlamış, maça daha sonra Abdullayev dahil olmuştu.  Bu maçta ise Poepon ve  Mihajlović 2. yarıda maça dahil olsalarda, bu değişikliler skora yansımadı. 

5 yorum yapılmış

  • ahmeterkln 28 Eylül 2020 • 23:11

    HER OYNANAN MAÇIN SONUNDA , TEKNİK EKİP VE FUTBOLCULAR MAÇ ANALİZİ YAPMIYORLAR MI .NEREDE DOĞRU NEREDE YANIŞ YAPTIK DİYE. 3 HAFTA OLDU. BU GİDİŞLE ŞAMAR OĞLANINA DÖNECEĞİZ. YAZIK ÇOK YAZIK.

  • nezir 28 Eylül 2020 • 23:12

    hoca takımı olması gereken şekilde değilde zevkine göre ne yaptığını bilmeden gelişigüzel şekilde kuruyor tecrübeli oyuncuları kenarda oturtup hırstan mahrum koşacak hali olmayan oyuncuları oynatıyor eğer bu oyucuları hoca transfer ettirdı ise bu sene yine yandık biz

  • Gkhantekkol 28 Eylül 2020 • 23:30

    Herhafta farklı bir 11 boluspor deneme tahtasını ya bu hoca takım kurmadan bi haber takım kurmasını bile bilmiyor 3.ligde takım yonetemez bu adam ki bolusporun başında 4 hafta oldu hal ortada kurulmus 11 yok gönderin biran önce de gitsin önümüzdeki hafta takımın başında görmek kesinlikle istemiyoruz yoksa bu takım küme düşmeye oynuyor olacak aradaki fark açılıyor kümede kalma şansımız azalıyor haftalar geçtikçe yakınken derhal gönderin bu beceriksiz hocayi

  • Cello 29 Eylül 2020 • 12:55

    Olurmu canim bizim yonetim uyuyo haril haril beylerbeyinden alibeykoyden darica gb den falan topcu bakiyolar. Bide kendi takiminda formsuzlugu yüzünden kadro disi olmus söyle ucuz yollu adamlar bakiyolar. Aksam bazari hesabi...Biz olcay sahana pahali deriz gidip 8 9 tane gereksiz adama 3 olcay sahan parasi harcariz.

  • 57li 29 Eylül 2020 • 09:46

    Hoca ile ne ilgi alaka.Diğer takımların yaptığı tranferler ile bizim ytapptyığımız tranferlere bakalım,kıyaslıyalım. Geçen yıl Denizliden Burak çalıkk ve Mehmet akyüz haftalar sonra gitti almadık buh yılda M.ZENGIN VE OLCAY SAHAN transfer bekliyorlhar.bizim yöneti uyuyor.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.