İŞTE NORMAL SEZON VE BOLUSPOR İSTATİSTİKLERİ

23/05/2017
23
MAY
2017

TFF 1. Ligde normal sezon sona ererken ligin istatistikleri de belli oldu.  18 takımın yer aldığı ligde sahasında en çok galip gelen takımlar Sivasspor (12) Giresunspor, Evkur Yeni Malatyaspor, Boluspor (11) ve Göztepe oldu. Sahasında en az kazanan takımlar ise Manisaspor (4) Adanademirsrpo (5) Denizlispor (5) oldu.

DEPLASMAN TAKIMLARI

Deplasmanda ise 7’şer galibiyetle Yeni Malatyaspor ve Eskişehirspor zirvede yer aldı.  Deniizlispor ise 6 maçla deplasmanda en çok galip gelen 3’üncü takım oldu.  Boluspor’un ise deplasmanda 5 galibiyeti bulunuyor.

GOLCÜLERİMİZ POEPON VE ANDRE SANTOS

Ligin en golcüleri Adana Demirsporlu Pote 24 gol, Göztepeli Jahovic 21 gol ve Boluspor’dan Poepon 20 golle takımlarına en çok skor üreten isimler oldular.  Kırmızı beyazlı takımda Andre Santos 13 golle yine ekibimizin en golcü ikinci ismi oldu.

KART RAPORU

Toplamda 1467 sarı 62 kırmızı kartın gösterildiği TFF 1. Liginde Boluspor 34 maçlık periyotta 92 sarı kart 3 kırmızı kart gördü. 

ÇOK ATTIK ÇOK YEDİK

Attığı 56 golle Eskişehirspor’dan (62 gol) sonra ligin en golcü takımı olan Boluspor aynı başarıyı savunmada yakalayamadı. Kırmızı beyazlılar kalesinde gördüğü 53 golle ligde en çok gol yiyen takımlardan oldu. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.