İŞTE İLK ETAP KAMPINDA OLAN OYUNCULAR

29/06/2022
29
HAZ
2022

İç ve dış transferde aralıksız çalışmalarını sürdüren Boluspor bugüne kadar kadrosuna 6 yeni oyuncu ile takviye ederken sözleşmeleri devam eden futbolcularla görüşmelerini sürdürüyor.

Dış transferde Erzurumspor'dan Gökhan Alsan, Balıkesirspor'dan Batuhan İşçiler, Ankara Keçiörengücü'nden Ercan Yazıcı, Bandırmaspor'dan Michel Landel, Erzincanspor'dan Ozan Papeker ve son olarak Somaspor'dan stoper Onur Ulaş ile sözleşme imzalayan kırmızı beyazlılar, iç transferde ise ilk olarak Eray Ataseven ile anlaşmıştı. 

SÖZLEŞMELERİ DEVAM EDENLER

Boluspor'da sözleşmeleri devam eden Mehmet Zahid Çınar, Gökhan Karadeniz,Gentian Selmani, Dejvi Bregu, Bülent Cevahir, Hakan Bilgiç, Jakob Novak, Talha Erdoğan, Bartu Kulbilge gibi isimlerle büyük bir aksilik çıkmaz ise devam edecek. 

GENÇ İSİMLER HAZIRLIK KAMPINDA

Kırmızı beyazlılar ayrıca  A takıma kazandırılan Arda Köksal, Abdullayev Diarrasouba, Bertu Can Özyürek, Erdem Can Polat, Ensar Bilir, Oğul Kaan Doğan'ı kadroda tutacak. Bu isimler u-19 takımından Kerem Ersin, Naby Youssef Oulare, Uğurcan Sel, Eren Gürer ve Murat Elmacı'yı da ekleyen Boluspor hazırlık kampında bu isimleride görme şansı yakalayacak. 

KİRALIKTAN DÖNENLER

Kırmızı beyazlı ekipte Ahmet Çelik, Burak Asan, Mutlu Güler ve Diyar Kaba kiralık gittikleri takımdan dönerek Boluspor kampına katıldılar. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.