İŞTE İLK AÇIKLAMALAR VE TEKNİK HEYETTE GÖREV ALACAKLAR

27/10/2017
27
EKİ
2017

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar'ın yardımcılığını Osman Bilik, Bekir Limanlar, Ziya Güler ve Salih Sayar'ın (Kaleci antrenörü) yapacağı açıklandı.

İmza töreninde başkan Necip Çarıkcı ve yeni teknik direktör Sait Karafırtınalar şunları söyledi;

Karafırtınaların Buca ve Altınordu modelinin bir teknik direktörü olduğunu ifade eden başkan Necip Çarıkcı, "Boluspor Kulübünün yavaş yavaş alt yapısını Altınordu modelinde getirmesi gerektiğini söylemiştim. Bu kararı transfer komitemizle kararlaştırdık. Sait hoca konusunda da fikir birliğine vardık. Hocamız ligi bilen hocamız. Alt yapısı kuvvetli olan bir hocamız." diye konuştu.

Çarıkçı, A takım ve alt yapıya teknik direktör Karafırtınalar'dan büyük bir destek alacağını belirterek, "Buca ve Altınordu modeli de yavaş yavaş olması yönünde hocamızla hem fikire vardık." şeklinde konuştu.

Takımın başında Karafırtınaları'ın görev yapacağına dikkat çeken  Çarıkcı, "Pazartesi günü deplasmanda oynayacağımız Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını hocamız yapacak. Cumartesi ve Pazar antrenman yapacağız ve o gün Rize'ye hareket edeceğiz." dedi.

Çarıkçı, Boluspor'un hedeflerinin olduğunu, bu hedefler doğrultusunda Çaykur Rizespor maçını kazanarak geleceğe umutla bakmak istediklerini kaydetti.

Teknik direktör Karafırtınalar ise, değerli oyunculardan kurulu bir Boluspor kadrosunun olduğunu anlatarak, "Şuanda hak etmedikleri bir durumdalar. Bu durum suni bir durum. Önümüzde ilk devreye kadar 8 hafta var. Alabileceğimiz maksimum puanlarla olmamız gereken yerimizde ligi tamamlamak istiyoruz. Sezon sonunda da ilk iki, ilk altı olur. Neresi olursa orada yer almak için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz." dedi.

Karafırtınalar, Bolu halkının da kendilerine destek olması gerektiğini, kendilerinin de ellerinden gelenin en iyisini yapacağını, başarılı olmaya çalışacaklarını kaydetti.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.