İŞTE BUGÜN BOLUSPOR'A DESTEK VEREN GÖNLÜ ZENGİN ESNAFLARIMIZ (1)

27/08/2020
27
AĞU
2020

Abdullah Abat’ın Boluspor Başkanı seçilmesiyle şehir adeta Boluspor etrafında kenetlenmeye başladı. Oluşan sinerji ile birlikte toplumun her kesimi üzerine düşeni -gücü yettiğince- yapmaya çalışıyor.

Yönetim Kurulu’nun görev dağılımı sonrası kısa sürede önemli çalışmalara imza atan Abdullah Abat ve ekibi, iddialı bir takım kurmak için transfer mesaisi harcıyor. Ancak diğer taraftan da yeni Yönetimin göreve gelmesiyle birlikte şehirde alışılmadık bir birlik-beraberlik havası oluştu.

Bugüne kadar rekor sayıda satış yapan BS Store, Boluspor sevdalılarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Herkes dört gözle yeni sezon ürünlerini beklemeye başladı. Yeni sezon formalarının da yapılan anketle taraftarlar tarafından belirlenecek olması taraftarları mutlu etti. 

Yeni Yönetimle birlikte oluşan güzel havaya Bolu esnafı ve iş insanları da destek oluyor. Esnafı gezerek Boluspor’a destek isteyen Yöneticiler neredeyse hiçbir kapıdan eli boş dönmüyor. Esnaflar da gücü yettiğince taşın altına elini koyuyor. 

“GÖRDÜĞÜMÜZ DESTEKTEN BOLUSPOR ADINA GURUR DUYUYORUM”

Esnafların gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Abdullah Abat, “Yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Herkes kendi işini-gücünü ikinci plana atıp Boluspor için mesai harcıyor. Kapı-kapı dolaşıp Boluspor’a destek çağrısında bulunuyorlar. Ama asıl teşekkürü Bolu halkına ve esnaflarımıza ediyorum. Hemen hemen kapısını çaldığımız tüm esnaflarımız Boluspor’a destek oluyor. Bu zor günlerden şehir olarak kenetlenerek çıkmak Bolumuz adına gurur verici” dedi.

Kocadağ metal
Kırcalı otomotiv
Hasçelik
Bolprofil
Boya profil ticaret
Çeşmi Cihan

 

BOLUSPOR'A BUGÜN DESTEK VEREN ESNAFIMIZIN

FOTOĞRAFLARINI GALERİMİZDEN GÖREBİLİRSİNİZ.. 

 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.