İKİ YİĞİT ÇIKTI MEYDANE, İKİSİ DE BİRBİRİNDEN MERDANE

22/02/2021
22
ŞUB
2021

Spor Toto 1. ligin 23. haftasında Bolu'da karşılaşacak Boluspor ile Balıkesirspor'da teknik direktörler kariyerlerinde birbirlerine karşı 3'üncü kez karşılaşacaklar.

2014-2015 yıllarında birer maçta takımları ile birbirlerine rakip olan Boluspor teknik direktörü Reha Erginer ile Balıkesirspor teknik direktörü Yusuf Şimşek 3'üncü kez kozlarını bu hafta içinde paylaşacaklar. O yıllarda Boluspor'un başında iken iki maçta teknik direktör Yusuf Şimşek'e karşı mücadele veren Erginer iki maçtada ortaya çıkan eşitliği bozamamıştı. O maçlarda Yusuf hoca Antalyaspor ve Karşıyaka takımları ile kırmızı beyazlı ekibe karşı mücadele etmiş karşılaşmalar beraberlikle sona ermişti. 

ŞİMŞEK VE EKİBİ FORMDA

Bir kez daha karşı karşıya gelecek olan Erginer ve Şimşek kritik maçta puan mücadelesi verecekler.  Boluspor cephesinde teknik direktör Reha Erginer takımı ile çıktığı son 5 maçtan sadece 1 galibiyet alabilirken, Balıkesirspor ile anlaşan teknik direktör Yusuf Şimşek takımı ise son 3 maçta topladığı 7 puanla ekibini ateş hattından uzaklaştırmayı başarmıştı.  

Haber: Harun Ceyhan / Spor14

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.