"HEDEFİMİZ BELLİ, LİGE İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ"

10/10/2020
10
EKİ
2020

Geçtiğimiz sezon Play-Of başarısı ile dikkatleri üzerine çeken Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımında bu sezon hedef yüksek. Yeşil beyazlıların başkanı Sinan Barut yeni başlayacak lig öncesi açıklamalarda bulundu.  

Lige erken başladıklarını ve iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerinin altını çizen başkan Barut "Kadromuzu oldukça güçlendirdik. Teknik heyetimizin istediği transferleri gerçekleştirdik. Tüm bunları yaparken, hedefimizin olduğunu bilerek Bolu'yu Sultanlar Ligine taşımak amacı ile yola çıktık. Salon sporlarına artan ilgiyi dahada güçlendirmek için kulüp olarak pandemiye rağmen daha çok çalışıyoruz. Bayan voleybol takımımız ilk maçına çıkacak. Lige iyi başlamak istiyoruz. Bolu'ya galibiyetle dönmekten başka düşüncemiz yok. Takımımıza güveniyoruz" dedi.

Başkan Barut ayrıca kendilerine destek verenleri de unutmayarak "Bu hedefler doğrultusunda bizlere desteklerini esirgemeyen başta Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan'a, Bolulu esnaflarımız ve iş adamlarımıza, taraftarımıza Bolumuza teşekkür ediyorum" dedi.     

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.