HAYDİ BOLU! ONLARI EN İYİ BİZ ANLARIZ

30/10/2020
30
EKİ
2020

Geçtiğimiz gün İzmir'de yaşanan deprem sonrası depremi en iyi bilen anlayan Boluspor taraftarı harekete geçiyor. Kırmızı beyazlı taraftarlar yaptıkları organizasyonla ezeli rakipleri ve ezeli dostları İzmir için yardım kampanyası başlattılar.

Bolu'da yıllar önce yaşanan depremler sonrası depremi ve o günleri en iyi bilen Bolu halkı bu kampanya ile İzmir için seferber oluyor. Kırmızı beyazlı taraftarlar Yarenler'in önderliğinde İzmir halkına, ebedi dostları, yeşil zeminde ve tribünde ezeli rakipleri için bir seferberlik başlattı. İzmir halkının şu an için acil ihtiyacı olan bir çok malzemeyi temin etmeye başlayan ve Bolu halkına bu seferberliği duyuran Boluspor taraftarları toplanan malzemeleri İzmir'e gönderecekler. 

İşte bu seferberlik için yapılan açıklama; 

SİZİ EN İYİ BİZ ANLARIZ!!

İzmir'de yaşanan deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımız için YARENLER grubu olarak gıda, giysi, bahtaniye, dezenfektan, maske ve kolonya yardımı kampanyası başlatıyoruz. Daha önce depremi iliklerine kadar hisseden ve bunun ne demek olduğunu bilen bütün duyarlı vatandaşlarımızı yardım kampanyamıza katılımlarını bekliyoruz.

Yardım paketleri saat 14:00 - 20:00 arasında Bolu Atatürk Stadyumu Maraton Tribün önünde toplanacaktır.

Detaylı bilgi için irtibat:

Ahmet Kırcalı: 0532 645 2909

Yasin Yurdakul: 0537 209 6262

Tayfun Çelen: 0537 732 0426

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.