GÖZLER KULAKLAR ONLARI ARAMADI DEĞİL

16/12/2017
16
ARA
2017

TFF 1. ligin 14. haftasında Boluspor'un sahasında oynadığı Adanaspor maçında ceza alan kırmızı beyazlı taraftarların yokluğu, Eskişehirspor maçında hissedildi. Taraftar gruplarının yokluğunda  cezalı blokları yine de doldurmayı çalışan kırmızı beyazlı taraftarlar mücadeleyi tribünde izlerken yaklaşık 550 Eskişehirspor taraftarına karşılık vermeyi başardılar.  

Adanaspor maçında MARATON TRİBÜN B, C ve D ile KAPALI SAĞ A ve B bloklara giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi nedeniyle Boluspor Eskişehirspor maçına tribün anlamında maça oldukça eksik çıktı. O maçta olmayan kırmızı beyazlılar Es-es maçında takımlarını yalnız bırakmazlarken, maç boyunca ellerinden geleni yaptılar. Tezahüratları ile takımlarına destek veren kırmızı beyazlılar galibiyeti maç sonunda Bolusporlu oyuncularla kutladılar.

GÖZLER ONLARI ARADI

Adanaspor maçında ceza alan bloklarda yer alan taraftar gruplarımızın bazıları kapalı spor salonu önünden destek vermeye çalıştılar. Her şeye rağmen Bolu Atatürk stadyumu taraftar gruplarını bu maçta oldukça aradı.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.