GÖYNÜK BELEDİYESPOR FİNAL MAÇINDA TARİH YAZDI

28/04/2019
28
NİS
2019

Yeniçağaspor'un Bölgesel Amatör Ligden düşmesi ile hedefini bu lig olarak belirleyen Göynük Belediyespor Bolu şampiyonu olarak ilimizi BAL liginde temsil etme hakkı kazandı. Geredespor'u final maçında 2-0 yenmeyi başaran Göynük Belediyespor geçen sezon finalde kaybettiği şampiyonluğa bu sezon ulaşmayı başardı.

Bolu Atatürk stadyumunda oynanan mücadeleye Geredespor etkili başlasa da Göynük Belediyespor ilk yarıda bulduğu iki etkili pozisyonu golle sonuçlandırmayı başardı. Mücadelenin 23. dakikasında Enes Güler'in asistinde Metehan Göynük Belediyespor'u 1-0 öne geçirmeyi başardı. İlk golün asistini yapan Enes 34'üncü dakikada yaklaşık 25 metreden kullandığı serbest vuruşta takımının 2. golünü kaydetmeyi başardı. İlk devrede Geredespor önemli pozsiyonlar yakalasa da Göynük Belediyespor  kalecisi Atakan başarılı kurtarışlarla rakibine gol izini vermedi ve takımının soyunma odasına 2-0 önde gitmesini sağladı. Bu devrede rakibinin gücünü bilen teknik direktör Hacı Kürklü oyunu yarı sahasında kabul edip hızlı oyuncuları Metehan, Enes ve Selahattin ile rakip kalede olma taktiği  skorada yansıdı.

İkinci yarıya yine Geredespor iyi başlasa da Göynük Belediyespor kalecisi Atakan ilk yarıda olduğu gibi kritik kurtarışlara imza attı. Savunmanın göbeğinde Arif-Ufuk ikilisi rakip forvetlere geçit vermezken, orta alanda Ali Burak Dursun ve Enes ile birlikte Metehan başarılı hamleleri ile dikkat çektiler. Geredespor 2 yarıda bir penaltı atışından yararlanamazken pozisyonda Göynük Belediyespor  kalecisi Atakan Erkoç maçın adamı olmayı başardı. Enes Güler 1 gol 1 asistle oynarken son bölümlerde ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

DOYASIYA KUTLADILAR

Maçın son bölümlerinde Geredespor atakları sonuç vermeyince Göynük Belediyespor ilk yarıda bulduğu gollerle maçı 2-0 kazanarak Bolu'yu 2019-2020 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde temsil etme hakkını kazandı. Maç sonunda taraftarı ile büyük bir coşku yaşayan Göynük Belediyespor taraftarı ve futbolcuları şampiyonluğu doyasıya kutladı.

DİKKAT ÇEKENLER

Maçın adamları bir gol bir asistle oynayan Enes, kalede harika kurtarışlar yapan Atakan, orta sahada dinamo gibi çalışan Ali Burak Dursun oldu.           

 

 

MAÇI MERKEZ TV NAKLEN YAYINLADI.

İŞTE İLK YARININ TAMAM MI;

 

İŞTE İKİNCİ YARININ TAMAM MI;

 

 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.