GEREDESPOR ESKİŞEHİR'İ ÇOK SEVİYOR (6-0)

19/02/2024
19
ŞUB
2024

Geredespor, Bölgesel Amatör Lig 6. Grup 16. Hafta karşılaşmasında Eskişehir Demirspor’u ağırladığı maçta muazzam bir performans sergileyerek 6-0’lık farklı bir galibiyet elde etti. Gerede İlçe Stadyumu’nda dün saat 14.00’te başlayan müsabaka, Geredelilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Geredespor; Berkay, Emre, Celal, Fırat, Aydın, Berk Can, Sercan, Mert, Umut, Talha ve Zeynel’den oluşan on biriyle sahaya çıktı. Rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen Geredespor, karşılaşmanın başından sonuna kadar kontrolü elinde tuttu.

Maçın ilk yarısında 3 gol atan Geredespor, ikinci yarıda da 3 gol bulmayı başardı. Goller; Mert Türkileri (2), Aydın Aslan, Berk Can Aktaş, Selahattin Erdem ve Kayhan Arduç tarafından kaydedildi. Geredespor’un 2 golü penaltıdan geldi.

Bu zaferle birlikte Geredespor, 6. Grup’ta puanını 29’a yükselterek 6. sıraya yükseldi. Bu sonucun ardından Geredespor, son 3 maçındaki mağlubiyetleri unutturdu ve liderlik yarışında olduğunu güçlü bir şekilde dile getirdi.

Geredemedyatakip

2 yorum yapılmış

  • yuksel14 19 Şubat 2024 • 19:15

    ama sadece esesi yeniyorlar..

  • Geredeli14 21 Şubat 2024 • 21:37

    Eskişehirin 3 Takımı Var Grupta 3. de yendik ilk yarı eskişehirsporu eskişehirde yendik.buda eskişehire karşı4. galibiyet hemde 6-0.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.