GENÇLER ZAMAN ZAMAN A TAKIMDA...

28/02/2019
28
ŞUB
2019

Futbol ekonomisinin sıkıntılı günler yaşadığı bu dönemde bir çok takım alt yapıya daha fazla sarılırken, yeni Emre Kılınç, Cengiz Umut Meraş Burak Asan gibi oyuncular arayan Boluspor'da zaman zaman A takımın antrenmanına çıkan genç oyuncular teknik direktör Orhan Kaynak'ın yakın takibindeler. 

Alt yapıdan verilen raporla A takım antrenmanlarına çıkan genç oyuncular abileri ile birlikte çalışma imkanı bulurlarken, teknik direktör Orhan Kaynak ve ekibi bu gençlerle yakından ilgileniyorlar. U19 ve U21 takımında forma giyen genç yetenekler yaş gruplarındaki maçlarda forma giyerlerken, aynı zamanda A takım ile antrenman yaparak, profesyonel imza atmak için oldukça yoğun çalışıyorlar. Gelişimlerini tamamlayan ve her gün üstüne koyan bazı oyuncularla Boluspor'un profesyonel imza atacağı öğrenildi.

KAYNAK GENÇLERİ MAÇLARDA DA İZLİYOR

Öte yandan Boluspor'un alt yapı karşılaşmalarını da takip eden teknik direktör Orhan Kaynak, bu oyuncuların performanslarını maçlarda görme imkanı buluyor. Hocanın ve alt yapının vereceği rapora göre bazı oyuncuların A takıma kazandırılacağı öğrenildi. 

FORMAYA ONLARDA ADAY

Sabri Can, Cengizhan Şarlı, Burak Asan ve Mutlu Güler A takım kadrosunda yer alırken, bu oyuncuların kupa maçlarından sonra lig maçlarında da biraz daha fazla forma şansı bulabilecekleri belirtildi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.