Gaziantep’e sağlı sollu saldıracağız!

10/02/2012
10
ŞUB
2012

Kırmızı-beyazlılar, zorlu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı çalışmayla tamamladı. Kısa süren çalışmada oyuncuların moralli ve istekli oldukları gözlerden kaçmadı.
 

Cumartesi günü sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak olan Boluspor, bu maçın hazırlıklarını kar yağışı altında gerçekleştirdi. Antrenman’ın ana bölümünde Teknik direktör Özcan Kızıltan nezaretinde bir gurup duran top ve yan top çalışması yaparken, diğer oyuncular 5’e 2’i oynadı. “Veysel, Kenan, Ferhat, Emre Toraman, Veli, Cemil, Orhan Ak ve Omar Wade”yle yan top ve duran top çalışması yapan teknik direktör Özcan Kızıltan, zorlu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi rakibi kanatlardan vurmayı hedefliyor. 

Yaklaşık yarım saat süren çalışmada oyuncularının istekli olmalarından dolayı mutluluğu yüzüne yansıyan Kızıltan “Aferim çocuklar. Sizden bunları yapmanızı istiyorum. Herşey çok güzel oluyor. Ama daha iyisini de yapabiliriz. Bunu yapabilecek kapasitemiz var. Sizlere güveniyorum. Haydi bugünlük bu kadar yeter. Hepinize teşekkür ederim” diyerek oyuncularına moral vermeyi de ihmal etmedi.      
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.