Gaziantep BB, çıkışı Boluspor maçında arıyor

10/02/2012
10
ŞUB
2012

 

 

Takım olarak kolej havasında olduklarını belirten Göksen, futbolcuların alt sıralardaki takımlara karşı motivasyon eksikliğinden dolayı puan kayıpları yaşadıklarını söyledi.

"İSTEDİĞİMİZ ÇIKIŞI YAKALAYAMADIK"


İkinci yarı öncesi iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkanı Ünsal Göksen, "Ondan sonra oynadığımız maçlarda istediğimiz çıkışı yakalayamadık. Galiba bu Büyükşehir Belediyespor'un geçmiş senelerden süre gelen bir hastalığı. Ligin altındaki takımlarla oynadığı maçlarda nedense mantalite olarak futbolcularımız kendini o maça hazırlayamıyor. Bunun da bir mağlubiyet ve beraberlikle en büyük sıkıntısını yaşadık" dedi.

"KÜÇÜK GÖRÜRSENİZ BEDELİNİ AĞIR ÖDERSİNİZ"


"1 hafta önce Rizespor gibi ligin üst sıralarda bulunan takımına 3 atıyorsunuz" diyen Göksen, "1 hafta sonra ligde hiç galibiyeti olmayan Güngören Belediyespor'a 2–0 mağlup oluyorsunuz.
Tabi burada Güngören Belediyespor'u küçümsemek için bu lafı söylemiyorum. Aslanlar gibi çıktılar çok net bir galibiyet aldılar. Ama burada futbolcuların aynaya bakıp, şapkasını önüne koyup düşünmesi gerekiyor. Futbol sahada oynanıyor masa başında kazanılmıyor. Siz puan cetveline bakıp da ligin 7 puanı olan takımını "çok rahat farklı yenerim" derseniz bunun bedelini çok ağır ödersiniz. Çocuklar da bunlardan ders aldı. Onun için yeni bir çıkış yakalamak istiyoruz. Bunun da Boluspor maçı olacağına inanıyorum. Bu maçtan futbolcularımın 3 puanla döneceğine inanıyorum" dedi.

 

Kaynak: GAZİANTEP27 GAZETESİ

 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.