FUAT HOCADAN MAÇ SONU AÇIKLAMASI

16/09/2017
16
EYL
2017

Adana Demirspor'u 3-1 yenen Boluspor'un teknik direktörü Fuat Çapa, "Sezon sonuna kadar ilk 6 içinde olacağız." dedi.

Çapa, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maça çok stresli bir ortamda çıktıklarını belirterek, "Geçtiğimiz hafta oynadığımız maçtan sonra da söylemiştim. 'Oyun olarak gayet iyiydi ama sonuca yansıtamadık' demiştim. Bu gün ise ilk dakikalardan itibaren sahada galip gelmek isteyen çok iyi pozisyon alan bir Boluspor vardı." şeklinde konuştu.

Erken buldukları 2 golün kendilerinde bir öz güven oluşmasına neden olduğunu da ifade eden Çapa, buna rağmen yaptıkları üç zorunlu değişikliğin planlarını bozduğunu dile getirdi.

Çapa, şu anki kadroları ile ligde ilk 2 için oynayacak takımların çok çok gerisinde olduklarını belirtti.

İlerleyen süreçte bu durumun değişebileceğini de dile getiren Çapa, "Lig başlamadan önce de aynısını söylemiştim. Bize katılan oyuncular fiziksel olarak hazır olana ve bizim oynamak istediğimiz oyun felsefesini anlayana kadar bir süreç lazım. Sezonun 8. haftasından sonra lig üç aşağı beş yukarı belli olacak. Sezon sonuna kadar ilk 6 içinde her zaman olacağız ama bunun 5-4-3-2 olması oyuncularımızın performansı, sakatlığı, cezalı olup olmayışına bağlı. Kimse endişelenmesin bugün galip geldiğimiz için bunları söylemiyorum. Ne yaptığımızı, hangi yolu takip ettiğimizi de biliyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.