FUAT HOCA O 3 OYUNCUYU DEĞERLENDİRDİ

04/07/2017
04
TEM
2017

2017-2018 sezonu öncesi Karaçayırda bulunan tesislerde kamp çalışmalarını sürdüren Boluspor’da teknik direktör Fuat Çapa, takıma yeni katılan transferler hakkında açıklama yaptı.

Geçtiğimiz hafta Perşembe gününden itibaren Karaçayırdaki kendi tesislerinde yeni sezon hazırlıklarını ara vermeden sürdüren Boluspor’da özel olarak Avrupa’da katıldığı seminerden dönen teknik direktör Fuat Çapa, takımının başında ilk idmanınına çıktı. İdman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çapa, takıma yeni katılan transferleri değerlendirdi.  

“GEÇTİĞİMİZ SEZONDAN DAHA İYİ OLACAK” 

Teknik Direktör Çapa, ilk olarak geçen sezon devre arasında Giresunspor’dan kadrosuna kattığı 29 yaşındaki orta saha kanat oyuncu Guido Koçer’in bir sezon daha Boluspor’da kalmasını değerlendirdi. Çapa; “Guido geçtiğimiz sezon bizimle beraberdi. Kendisinin göstermiş olduğu performansdan memnunduk. Çünkü  devre arası geldikten sonraki sürece baktığımda , çok kolay bir süreç değil. Yani devre arasında gelip, adapte olup o takıma katkı sağlayabilmek çok zordur. Guido oynadığı karşılaşmalarda zaman zaman çok iyi işler yaptı, zaman zaman belki bizim istediğimiz performansın altında kaldı. Ama bu sezon takımla birlikte hazırlık dönemi geçirdikten sonra eminim geçtiğimiz sezondan daha iyi olacak” dedi.  

“ORTA SAHA’DA BİZE DİNAMİZİM KATACAK” 

Çapa, daha sonra Boluspor’un 2014-2015 sezonunda formasını giyen, geçtiğimiz sezonda Balıkesirspor’da top koşturan 25 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu İshak Çakmak’ın 2 yıllığına tekrar takıma transfer olması ile ilgili düşüncelerini açıkladı. Çapa; “ İshak’ın bize orta sahada dinamizim katacağını düşündüğümüz bir oyuncudur. Çünkü geçtiğimiz yıllarda oynadığı takımlara baktığımız da sürekliliği olan bir oyuncudur. Orta sahadaki rekabet ortamını biraz daha arttıracak” şeklinde konuştu.  

BOLUSPOR, GÖKHAN VE HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN 

Son olarak Gaziantep’ten 2 yıllığına transfer edilen 28 yaşındaki kaleci Gökhan Değirmenci hakkında konuşan Çapa, geçen sezon yaşanan sıkıntıların yaşamamasını istediğini söyledi. Çapa; “Geçtiğimiz sezonda yaşadığımız sıkıntıları söylememe gerek yok. Takımımızın en acı noktası, sıkıntı yaşadığımız, beklemediğimiz pozisyon. O yüzden bu sene onu tecrübeli bir arkadaşla değerlendirmeyi düşündük. Onun için Gökhan’la sözleşme imzalandı. Boluspor, Gökhan ve hepimiz için hayırlı olsun” diye ifade etti. 

Haber: Semih Baykal  Bolu Olay

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.