FİLENİN SULTANLARI İKİ ÖNEMLİ SINAVLA HAZIRLANDI

11/09/2020
11
EYL
2020

Bolu Belediye Kadın Voleybol takımımız sezon hazırlıklarını İstanbul'da oynadığı Yeşilyurt ve Beşiktaş maçları ile sürdürdü.

Bu sezon hedefini Sultanlar Ligi olarak belirleyen yeşil beyazlılar hazırlık kampının bu bölümünü 2 önemli karşılaşma ile tamamladı. Venüs Sultanlar liginin güçlü ekipleri Yeşilyurt ve Beşiktaş ile karşılaşan Bolu Belediye Kadın Voleybol takımımız Yeşiyurt Spor Kulübüne iyi oynadığı maçta 3-1 mağlup olurken, İstanbul etabının 2. maçında Başiktaş'ı aynı skorla 3-1 mağlup etmeyi başardı.  

Hazırlık maçları sonrası açıklamalarda bulunan Bolu Belediye Kadın Voleybol takımımız baş antrenörü Salih Yergin "İstanbul etabı bize tahminimizden daha çok katkı sağladı. İki günde iki önemli rakiple başa baş mücadele ettik. Skora henüz hazır olmadığımız halde çocuklarımız çok önemli skorlar elde ettiler. İki rakibimizde bir üst ligin önemli ekipleriydi. Takım olarak böyle bir iki organizasyon yaparsak daha iyi hale geleceğiz. Takımımıza bu imkanı sağlayan başkanmıza teşekkür ediyoruz" dedi. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.