ERZURUMSPOR BOLU'YA İKİ ÖNEMLİ EKSİKLE GELİYOR

20/02/2024
20
ŞUB
2024

Trendyol 1. ligde Boluspor gibi ikinci yarını en etkili takımı Erzurumspor hafta sonu Bolu'da oynanacak olan kritik maç iki önemli eksikle geliyor. Dadaşlarda takımın iki önemli oyuncusu kaptan Eren Tozlu ve Celal Hanalp kart cezalısı oldukları için Boluspor'a karşı forma giyemeyecekler.

Ligde 6 maçta da mağlubiyet yüzü görmeyen ve play-of'u hedefleyen Erzurumspor Boluspor maçı hazırlıklarını sürdürürken takımda iki önemli oyuncunun eksikliği teknik direktör Hakan Kutlu'yu düşündürüyor. Adanaspor maçına kart sınırında çıkan ve bu maçta gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düşen kaptan Eren Tozlu ve Celal Hanalp kart cezalısı oldukları için Boluspor'a karşı forma giyemeyecekler. 

Attığı 9 golle takımın en golcü ismi olan Eren'in yokluğu konuk ekibi şimdiden düşündürürken, yine 2 golle takımına katkı sağlayan forvet oyuncusu Celal Hanalp'te Boluspor maçında formasından uzak kalacak.  İki forvet bu haftaya kadar takımlarında en çok süre alan isimlerdendi. Dadaşlar yoğun çabalarına rağmen transfer yasağını kaldıramamıştı.


 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.