EMRE KILINÇ İLE CENGİZ UMUT AYNI FORMADA BULUŞACAKLAR

10/08/2020
10
AĞU
2020

Boluspor'un son yıllarda yetiştirerek Türk futboluna armağan ettiği iki milli oyuncu Emre Kılınç ve Cengiz Umut Meraş yeni sezonda Galatasaray'da birlikte forma giyecekler.

Daha önce Galatasaray ile anlaşan Emre Kılınç'tan sonra Fatih Terim'in Cengiz umut Meraş'ın transferi için yönetime rapor verdiği öğrenildi. Boluspor'da da birlikte forma giyen ve ekibimizin alt yapısında yetişen iki oyuncu bir aksilik olmazsa süper ligde Galatasaray forması ile boy gösterecekler. 
Galatasaray'da sol bek arayışları hızlandı. Sarı-Kırmızılı yönetimin listesinde bulunan isimlerden Hasan Ali Kaldırım'ın Başakşehir, Caner Erkin'in de Fenerbahçe ile anlaşması üzerine rota bu kez Umut Meraş'a çevrildi.

Fransa'nın Le Havre takımında forma giyen 24 yaşındaki futbolcunun kiralanması için harekete geçen Galatasaray Yönetimi'nin ilk teklifi yaptığı öğrenildi.

Teknik Direktör Fatih Terim'in de kadrosunda görmeyi istediği Umut Meraş bu sezon Fransız ekibinde 22 maçta forma giyerken 1 asist yaptı. Futbol kariyerine Boluspor'da başlayan Umut Meraş, Bursaspor'da 1 sezon oynadıktan sonra Le Havre'nin yolunu tuttu.

Gelişmelerden haberdar olan yıldız oyuncunun Galatasaray'da oynamayı çok istemesi bu transferde Sarı-Kırmızılı yönetimin elini güçlendiren önemli bir unsur olarak gösteriliyor.

EMRE KILINÇ'IN GALATASARAY'A MALİYETİ

Fenerbahçe'den teklif almasına rağmen Galatasaray'ı seçen Emre Kılınç'ın sarı-kırmızılı takıma maliyetine FOTOMAÇ ulaştı. İşte Kılınç'ın Cimbom'dan alacağı imza parası ve yıllık ücret...
Artık Galatasaray'ın KAP bildirimini yapması beklenilen Emre Kılınç'ın maliyeti de ortaya çıktı. Oyuncunun merakla beklenilen mali detaylarına, Türkiye'nin bir numaralı spor gazetesi FOTOMAÇ ulaşmayı başardı. F.Bahçe'den teklif almasına rağmen Mert Hakan'ın aksine kararından dönmeyen yıldız için sarı-kırmızılı kulüp de kesenin ağzını açtı. Bonservisi elinde olduğu için 4 milyon TL'ye yakın imza parası verilen oyuncuya ayrıca 7.5 milyon TL garanti ücret ödenecek. 4 milyon TL kazanacak Arda'yı 5'e katlayan Emre'nin maliyeti, 2020- 21 sezonunda vergileri ile birlikte 19 milyon TL'yi (2.2 milyon euro) bulacak.

GÖNÜL ADAMI

Galatasaray'a 4 yıllık imza atacak Emre Kılınç'la Fenerbahçe dışında Celta Vigo ve Fiorentina ilgilenmişti. Sarı-kırmızılı kulübe verdiği sözden dönmeyen ve şimdiden taraftarların sevgisini kazanan Emre'den Terim oldukça umutlu...

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.