Dünyaları kaçırdılar! Varlıkları yoklukları belli değildi

09/02/2014
09
ŞUB
2014

Balıkesirspor'la kendi evinde oynadığı karşılaşmada rakibine 1-0 olan Boluspor'da ileri uç oyuncularımız beklentileri veremezken, kaçırdıkları pozisyonlarla kırmızı beyazlı taraftarları isyan ettirdiler.

Kümede kalma yarışında Balıkesirspor karşısında mutlak 3 puan parolasıyla maça çıkan kırmızı beyazlılar sahadan boynu bükük ayrıldı. Özellikle ilk yarıda maça fırtına gibi başlayan ve İskender ve Emrah ile net pozisyonlar yakalayan kırmızı beyazlı ekibimiz, son vuruşlarda etkili olamayınca sonuca gidemedi.

Büyük İskender fileleri bulamadı

İlk yarıda sağ kanattan Adem Alkaşi'nin ortasında altı pas içerisinde bomboş pozisyonda istediği vuruşu yapamayan Büyük İskender topu kaleciye bırakırken, ikici yarıda da girdiği pozisyonlarda fileleri bulamadı.

Dimitrov - Emrah değişikliğine taraftardan tepki

Kırmızı beyazlıların bir diğer forveti Emrah da istekli oyunuyla dikkat çekerken, ilk yarıda kale çizgisi üzerindeki topa dokunamayarak skoru değiştiremedi. Genç oyuncu ikinci yarıda yerini Dimitrov'a bırakırken, bu değişikliğe taraftar tepki göstererek golcü oyuncuya destek verdiler.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.