DEMİRKOL'DAN BOLUSPOR TARAFTARINA TAM DESTEK SÖZÜ

13/03/2024
13
MAR
2024

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi adaylar çalışmalarına yoğun programlarla devam ederken, Bolu'da önemli sivil toplum örgütlerinden Bolusporlu taraftarlar AK Partili aday Doç Dr. Muhammed Emin Demirkol ile bir araya geldiler. Demirkol kırmızı beyazlı taraftarlara Bolu Belediyesini kazandığı taktirde Boluspor ile ilgili yapmak istediği projeleri sıraladı.

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi adaylar çalışmalarına yoğun programlarla devam ederken, Bolu'da önemli sivil toplum örgütlerinden Bolusporlu taraftarlar AK Partili aday Doç Dr. Muhammed Emin Demirkol ile bir araya geldiler.  Demirkol kırmızı beyazlı taraftarlara Bolu Belediyesini kazandığı takdirde Boluspor ile ilgili yapmak istediği projeleri sıraladı.
Yarenler taraftar grubunun önde gelen isimleri ile bir araya gelen AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol ilk olarak kırmızı beyazlı taraftarlara bu hafta sonu oynanacak olan Bodrumspor Boluspor maçı için 2 otobüs sözü verdi. Yapılan toplantıda Boluspor için en büyük projelerinden biri olan ve Gençlik ve Spor Bakanından söz alan "Yeni Stadyum" ile igili de konuşan Demirkol, bu yeni stadyum için en kısa sürede kazma vurulacağını, Bakan Osman Aşkın Bak'ın Bolu'ya gelerek bu müjdeyi taraftara ve Bolu halkına vereceğinin altını çizdi.  
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol yeni stadyumda sadece Boluspor maçlarının oynanmayacağını, stadyumda konser, çeşitli etkinlik ve millî bayramlar içinde kullanılacağını belirterek, "25 bin kapasitelik olmasının nedeni bu yüzden. Ayrıca sayın bakan ulusal maçlar içinde Bolu'nun ev sahipliği yapabileceğini belirtti" dedi. 
Demirkol ayrıca Boluspor taraftar gruplarına tüm deplasmanlar için otobüs ve destek vereceklerini, dernekleri için ayrıca destek olacağını, hem Boluspor'u hem de taraftarlarını hiç bir zaman yalnız bırakmayacağını belirtti.

3 yorum yapılmış

  • Muammer 14 Mart 2024 • 01:10

    Savaş baskan bir sürü dosyaları kapaymak isterken maddi yonden sıkintiları var iken hsngi diyasi parti yaninda oldu da dedtek verdi.Bu vaatler her secim döneminde vetilir ve hsftasinda unutulur.Insallâ bu sefer yanılırim.

  • simsiz 14 Mart 2024 • 02:02

    Herkes aynı vaatleri veriyor Alaattin Yılmaz 3 dönem aynı söz Tanju bey1 dönem gelecek olanlar aynı söz herkes bir yalan tutturmuş gidiyor insanları vaatlerini hiç yapmadan her seçim de tekrarlıyorlar ama hepsi boş siyaset ve koltuk sevdası

  • Berat 15 Mart 2024 • 00:37

    Köprüyü geçene kadar her türlü vaat verirler..Siyasetin merkezi yalan dolan ve indira gandi merkezi olmuş...esas sorun halkta hep aynı yalanlar söyleniyor..ve bu halk hep aynı yalana inanmaya devam ediyor..Benim Bolu halkından yana umudum yok...

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.