DEMİRKOL SPOR PROJELERİNİN MÜJDESİNİ ALADAĞSPOR'DA VERDİ

23/02/2024
23
ŞUB
2024

31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi siyasi partilerin adayları çalışmalarını yoğunlaştırırken, ilimizin köklü takımlarından GLS Grup Aladağspor AK Parti Bolu Belediye Bakan Adayı Muhammed Emin Demirkol'u misafir etti. Demirkol projesi elinde, finansmanı hazır, aylardır yer arayan Aladağspor için “Bizim Belediye olarak 40 yıllık bu kulübe yer göstermemiz destek olmamız yardım değil, görevdir” dedi. Muhammed hoca ayrıca stadyum konusunu yenilerken 1.4 milyarlık bir stadyumun Bolu’ya kazandırılmasının belediye kaynakları ile imkansız olduğunu, Gençlik ve Spor Bakanlığından gelen olumlu görüş ile yapılacak yer konusunda spor paydaşları ile birlikte karar vereceklerini belirtti.  

GLS Grup Aladağspor'un Sümer Mahallesindeki tesislerinde yapılan toplantıda AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol’dan müjde geldi. Demirkol, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile görüştüklerini, önümüzdeki günlerde amatör kulüplere maddi destek vereceklerini seçimden önce kulüpleri rahatlatacak bir çalışmaya imza atmak istediklerini belirtti. Göreve geldiklerinde amatör spor kulüpleri için özellikle başarıya endeksli ve sporcu sayısına göre maddi destek programı hazırladıklarını ifade eden Demirkol “Mesela amatör futbolda her kulübe maddi desteğimiz olacak. Bunun dışında gruplarında başarılı olan takımlara ekstra desteklerimiz olacak. Her kulüp, her sporcu başarılı olduğu kadar daha fazla destek alabilecek. Tabi ki bu sistemi Belediye bünyesinde kuracağımız spor biriminde dijital ortam desteği ve spor adamları ile organize edeceğiz” dedi.    

“BOLUSPOR KENDİ KENDİNE YETEBİLECEK”

“Artık kulüplerin ve sporcuların deplasmana, başka bir şehre gitmek için otobüs ve maddi sorunu olmayacak” diyen AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol “Boluspor dahil amatör kulüplerimiz kendi kendine yetebilen bir sistemde faaliyetlerini sürdürebilecekler. Bunun için farklı projelerde hayata geçecek” dedi. 

“STADYUMU HÜKÜMETİMİZİN DESTEĞİ İLE BOLU’YA KAZANDIRACAĞIZ”

 Stadyum konusunda Gençlik ve Spor Bakanlığı ile görüşmelerin sürdüğünün altını çizen Demirkol “Bir stadyumun bugünkü maliyeti en az 1,4 milyar TL. Belediyenin yıllık bütçesi 2.4 Milyar TL. Belediye kaynakları ile stadyumu Bolu’ya kazandırmak imkânsız. Bakanlıktan gelen olumlu görüş ile yeni stadyumun nereye nasıl yapılacağını paydaşlarımızla oturup karar vereceğiz ve Boluspor’a yeni stadyumu kazandıracağız, buna ‘Emin’ olun” dedi.     

“GENÇLİK VE SPOR İLE BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

 İl Müdürlüğü zamanında sporcu sağlığı konusunda bütün spor müsabakalarına sağlık ekibi görevlendiren, sporcuların tedavisi için müdürlük bünyesindeki tüm sağlık kuruluşlarında kulüplere yardımcı olan ve kolaylıklar sağlayan AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol Karaçayır futbol sahalarında ve spor tesislerinde yapılacak çalışmalarda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile organize olacaklarını kulüp ve sporcular için iki kurumun birlikte çalışacağını belirtti.   
“ALADAĞSPOR’UN TESİS PROJESİ BİZİM İÇİN YARDIM DEĞİL, GÖREVDİR”

Ziyarette son olarak finansmanını hazırlayarak proje için yer arayan GLS Grup Aladağspor’a yer konusunda destek olacaklarını belirterek “Aladağspor sponsorunu bulmuş, parasını bulmuş, projesini hazırlamış sporcu yetiştirmek için yer arıyor. Bizim Belediye olarak 40 yıllık bu kulübe yer göstermemiz destek olmamız yardım değil, görevdir. Böyle bir yatırımı Bolu yer sorunu nedeniyle kaçırmamalı. Aladağspor için bizde o yeri bulup alt yapısını hazırlayıp, tahsis ederek, sporcu yetiştiren, gençleri spora yönelten kulüp yöneticilerimizin yükünü alacağız” dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.