BURSA'NIN GENÇLERİNDEN BOLUSPOR'A DERS

31/10/2020
31
EKİ
2020

TFF 1. ligde yaptığı 20 transferle ligde 7 maç geçmesine rağmen ne futbol adına ne de skor adına camiasına hiç bir şey veremeyen Boluspor, transfer yasağı nedeniyle genç oyuncuları ile mücadele eden Bursaspor'a 4-2 mağlup oldu.

Mosquera, Kerim, Melih, Oğuzhan, Abdullayev, Muhammed Bayır, Alican, Mertan, Ali Keten, Aykut, Burak Bekaroğlu  onbiri ile sahaya çıkan Boluspor iki ön liberoda, bir stoper bir sağ bek kullanarak maça neredeyse tam anlamıyla savunma ağırlıklı çıktı. 

Orta sahada top yapamayan, topu ileri taşıyamayan kırmızı beyazlılar kontra atak golü ile öne geçmesine rağmen, Bursaspor'lu genç oyuncuların temposuna ayak uyduramadı ve sahada 4-2'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Melih'in bir gol bir asist yaptığı maçta 21-22 yaş ortalaması ile sahada mücadele eden Bursaspor'un genç kadrosu kaşrısıında yeteri kadar mücadele edemeyen ve organize olmayan kırmızı beyazlılar galibiyet hasretini bir sonraki haftaya bıraktı. 

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan mücadelede ev sahibi Bursaspor'un gollerini 21 ve 51. dakikalarda 18 yaşındaki Ali Akman, 38. dakikada 20 yaşındaki Burak Kapacak, 86. dakikada 19 yaşındaki Batuhan Kör attı.

Konuk Beypiliç Boluspor'un gollerini ise 8. dakikada Muhammed Bayır ve 77. dakikada ise Melih Okutan kaydetti.

Bu sonuçla Bursaspor puanını 7'ye çıkarırken kötü gidişata "dur" diyemeyen Boluspor 3 puanda kaldı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.