BU SEZON İLK KEZ...

01/02/2015
01
ŞUB
2015

PTT 1. Ligde 18. haftada Boluspor kendi evinde G.Antep Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 mağlup ederken puanını 23'e yükseltti. Kırmızı beyazlılar bu sezon ligde oynadığı karşılaşmalarda bir türlü aradığı istikrarı yakalayamazken, G.Antep maçıyla birlikte bu sezon ilk defa üst üste galip geldi.

Kırmızı beyazlı ekibimiz 2014-2015 sezonunda inişli çıkışlı bir performans sergilerken lige verilen aradan sonra kendine gelerek bu sezon ilk defa üst üste maç kazandı. Boluspor aldığı bu galibiyet ile puanını 23'e çıkartırken ligde 10. sıraya yükseldi. Kırmızı beyazlılar haftaya deplasmanda Manisaspor'a konuk olacak.

Kendi sahamızda da ilk defa... 

Boluspor 2014-2015 sezonunda kendi sahasında oynadığı karşılaşmalarda bir türlü rakiplerine diş geçiremezken lige verilen arayı iyi değerlendirerek kendi sahasında oynadığı iki karşılaşmadan da galip ayrılmasını bildi. Boluspor geçtiğimiz hafta Bolu Atatürk Stadyumun'da Orduspor'u 3-1 ile geçerken G.Antep Büyükşehir Belediyespor'u da aynı skorla geçerken bu sezon kendi sahasında ilk defa üst üste galip geldi.

Haber: Tahir Çetin

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.