BU SEFER FORMALAR BEDAVA

15/09/2020
15
EYL
2020

Beypiliç Boluspor’da başkanlığa Abdullah Abat’ın seçilmesinin ardından birçok alanda çalışmalar sürüyor. Kırmızı beyazlılar, bu kez çekilişle Ankara Keçiörengücü maçında giyilen formayı hediye edecek.

Bu sene ilimizin öncü spor giyim firmalarından olan Abantspor’un işletme sahibi Ümit Yıldırım’ın büyük katkılarıyla İtalyan spor markası Diadora ile anlaşan kırmızı beyazlılar ilk maçta giydikleri maç formasını çekilişle taraftara hediye edecek.

Beypiliç Boluspor’un instagram sayfasından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “ Maç forması hediye. Her hafta taraftarımıza çekilişle maçın forması hediye.  Yoruma 2 arkadaşını etiketle, sayfayı takip et, çekilişe sende katıl. Ne kadar çok yorum, okadar şans” ifadelerine yer verildi.

1 yorum yapılmış

  • MusaELKCAN 16 Eylül 2020 • 11:24

    Yapılan transferler çok iyi ilk maçta defanssımız biraz daha kapalı oynasaydı gol yemezdik maalesef bunlar olur hocamız ilk maçta açığını görmüştür mutlaka Burak performansı iyidi bence bu takımı uzaktan şut çekecek iyi bir forvet lazım Başakan Abdullah bey ve yöneticilerine Boluspor şimdiden başarılar dilerim hedef süperliğ

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.